tisdag 15 juni 2010

Massa och ingenting :)


Jag har köpt mig en bok...Jag har sett hur mycket fina saker många Bloggare har gjort och tittat på boken många ggr..
Och nu har jag köpt den..59:- på Gekås ett riktigt Fyndpris eller hur..
Men om det blir nåt,,ja det får tiden utvisa :)

Problemet med mig är att jag vill göra och kunna så mycket ,,så ibland blir det ingenting gjort,,
Idéer blir små högar som väntar :)
Jag skulle vilja kunna omvandla det kreativa som finns inne i mig till nått vettigt...
Skulle vilja ,,sy ,måla,gjuta,plantera..fotografera..ja allt som ger ett resultat..
Finns det fler än jag som känner så här eller gör ni allt som ni har lust på ?

Efter mörk himmel med regn och lite åska verkar det som om himmlen börjar bli blå nu och solen tittar fram...Så skönt..
Idag är det Tisdag och om lusten faller på tar jag nog en tur till Loppisen..
Va längesen jag var där nu...

Kram kram

7 kommentarer:

Anonym sa...

Vad fina ändringar du har gjort på bloggen, det är riktigt mysigt här hos dig. Oh ja, kreativiteten är bland annat något som pressar mig med! Så mycket man skulle vilja göra! Så många saker man skulle vilja ändra, byta eller skapa! Jag försöker strypa mina behov, men det är inte så lätt. Först och främst måste man lära sig portionera allting för att må bra och känna ro vet jag, men, men … Sen är det ju olika med den saken och ofta får min kropp stryk för detta. Boken kommer säkert fylla dina intressen! Kram

Bodil sa...

Idag har jag varit uppe i dina trakter. Jag åkte med grannfrun och hennes dotter till Ullared. Jätteledigt idag! Fick köpt allt som stod på listan - och lite till...
Nu ska jag bara fika lite innan det är dags för uppackning.
Och det här med idéer och genomförande tror jag vi är många som är precis som du. Man vill så mycket men allt blir absolut inte gjort. Man måste begränsa sig annars blir det varken hackat eller malet. Jag tittar ofta och gärna i "hobbyböcker" av olika slag och då ögat sitt och då kan jag vara nöjd med det.
Ha det gott i Fare!
Kram Bodil

Lisas torp sa...

Ja, den boken har jag också - köpte den på trädgårdsmässan av tjejen som har gjort den! Hon hade en hel del saker som hon visade dessutom och jag kunde bara inte låta bli!

Precis som du tror jag väl att jag kanske kommer att göra något...men, man vet ju aldrig!:) Man kan ju börja med något litet enkelt! Jag har redan gjort fågelbad av rabarberblad som modell, för flera år sen, så helt lost är jag väl inte.

Här har vädret varit lite hit och dit idag, men inget dagsregn i alla fall!
Kram
Lisa

Kamomilla sa...

Den har jag också occh den är faktiskt jätteinspirerande!

messan sa...

Åh, jag gillar betong också och har en bok här hemma med...men jag hinner inte med det. Jag köpte mig ett par betongrosor, helt underbara.
Ibland önskar jag att jag hade lite mer tid till allt pyssel som man vill hinna med precis som du säger.
Kramar om dig

Lissboden sa...

Hej Susanne!
Det var ett mysigt namn på en lika härlig bok, som det ser ut. Jag har också sett att många på bloggen och även kompisar här hemma har skapat många fina saker i betong så det är säkert jättekul.
Jag känner precis som du att jag har massor av projekt som jag vill sätta igång med men det blir inte mycket gjort. Imorgon jobbar jag dock sista dagen på skolan och sedan hoppas jag få energi till det.
Jag hoppas att du mår ok i kroppen!
Kramar från Maria

Cc sa...

Du är inte ensammen om att samla på hög allt man vill göra men inte hinner med. Det kan göra mig oerhört stressad, jag vill men inte orkar eller få ro. Tur att jag i bland kan soppa det under mattan en stund och när jag betat av nått är lyckan total. Betong är nått jag velat prova....men kommer aldrig dit. Kram

gästbok och besöksräknare