torsdag 11 februari 2010

Loppis Fynd..

Här är två saker som jag köpte på min Tisdags Loppis..5:- för skeden och 10:- för kannan.. Jag undrar vad det kan vara som gör att man bara fastnar för vissa saker?
Tycker om vita runda kannor och fast jag inte alls tycker om Te s
å faller min blick ofta på saker som just hör till Te drickandet..
Har ju många runt mig som tycker om te så skeden tycker jag va en liten söt sak..
Men kannan vad ska jag göra med den egentligen..
Jag som skulle rensa..
Fast det har jag faktiskt gjort "lite"
Sålt massa burkar och andra saker s
om bara stått och samlat damm på en hylla ..
Ja som stått där så länge så jag liksom inte sett det om ni förstår vad jag menar?

Och då är det bättre att dom fått ett nytt hem och ger glädje åt någon annan..
Det värmer så när ni kikar in och önskar mig en bra dag och önskar bättring i mitt onda,, Tack!
Fast jag har ont så får jag väldigt dåligt samvete när jag är hemma..
Försöker övertala mig själv att det är ok,,men det är så svårt... Kanske för att mitt gamla jag spökar och vill så mycket och helt enkelt inte kan koppla
av och inse att det finns ett nytt "Jag" som inte mår så bra..

Jag vill inte trötta ut er läsare och varje dag berätta hur ont jag har eller hur trött jag är..
Men ibland går det inte att stoppa,,vill få ur mig ord som rusar runt i mitt huvud ,,bara måste skriva av mig och rensa ...för det är nog i
nte bara i mitt hem det behöver rensas..

I boken jag läste "Rensa i röran" så hänger ju kroppens välbefinnande i hop med hur man har det omkring sig..
Så sant...Och stämmer väl in på mitt liv just nu känner jag..
Hoppas inte att jag tappar bort er nu..

Nej nu mina kära vänner nu skall jag lägga mig..Önskar er en skön start på eran Fredag..
14 kommentarer:

oumberligating sa...

Hej Susanne! Peter här, ja det är intressant det här med vårat förhållande till prylar, det du beskriver är du inte ensam av att upplev, vi "rensar" men köper ändå!
Skulle vilja uppmana dig att inte ha dåligt samvete för du är hemma, jag jobbar gärna för din skull och alla andra som inte mår bra, betlar gärna lite mer i skatt så du och min Fru kan få en dräglig peng dessutom när man sjuk, fast nu ska jag inte gå in på politik så här klockan 6 på morgonen!
Ha det så bra som det bara går och Kram ifrån Peter!
PS: Små fina Oumberligating hittade du, märkvärdigare än så behöver det inte vara!
Visst ja Fredag idag, ha en fin sådan och en trevlig helg!

farfars stuga sa...

Du tröttar inte ut mig. Jag har också behov av att skriva av mig precis som du säger så måste ibland tankarna bara ut. Eftersom jag har en wiplashskada så vet jag hur det är att ha ont. Att vilja sånt som kroppen inte orkar eller att ibland göra sånt som man vet kommer komma surt efter.
Så massor av kramar till dig och jag hoppas du får må bättre snart.
Cia

Lisas torp sa...

Jättesöt kanna med apelsinpressen till! Du kan väl pressa lite apelsin i kannan - då får den ju lite användning! Själv har jag precis upptäckt den röda grapefrukten - å, så god och saftig! Riktiga fynd har du gjort i alla fall.

Usch, så trist att inte må bra, utan ständigt ha värk! Självklart molar väl tankarna runt, och kanske någon här känner igen sej i det du skriver, så du behöver verkligen inte känna att du belastar oss här.
Ha en riktigt skön fredag!
Kram
Lisa

oumberligating sa...

Blir verkligen glad för din öppenhjärtliga kommentar och visst är det så att det kan vara svårt att ibland förstå vad jag menar, hur mycket är fiktion och ironi. Skulle faktiskt vilja berätta att den obehagliga sanningen ibland faktiskt är just sann, en person som jag hamnar i en hel del konstiga situationer, jag är alltid "på" tycker, skriver och pratar ibland, jag säger inte att jag gör det för mycket, men jag vet att det ibland är svårt att uppfatta vad jag menar!
Iroi är inte hller så bra ibland när man debatterar saker. Lilla Frun och jag har dessutom ganska driven humor, men vi har varit med om så fruuktansvärt mycket tok när det gäller hennes sjukdom och vår familjs situation, så numera skrattar vi mest åt eländet! Men för mig så är respekten för olikheten ett honnörs ord så jag uppskattar verkligen din blogg och det du skriver, fast vi gör det på olika sett, men vi ska ju blogga i många år än (ler) så när vi träffas om en sisädär 10 år så ska du se att det inte är så stora skillnader, sedan är ju skrivandet ett ganska "platt sett" att umgås på, mimiken gesterna och tonfallen försvinner ju i den förbannade bloggvärlden!
Oj, nu kom den härliga texten/visan, "varför slutade vi leka"
Det gäller nog min frågeställning i livet när det gäller mycket, Varför slutade vi leka!
Strunta och skriv om det är konstigt, det är inget krav! (ler)
Var rädd om dig på alla sett och ha verkligen inte dåligt samvete, att blogga är ju en form av att göra nytta, jag blir lika glad över din kommentar som du förhoppningsvis blir av min nu!
Sa jag Kram? Och trevlig Helg? Sovit lite dåligt inatt, så jag är lite snurrig (ler)
Peter den ibland kanske Omöjlige istället för Oumberlige!
PS: Försöker få lite fart på www.jernsaxen.blogspot.com igen fått flera mail ifrån människor som tyckte det var en viktig blogg. Tråkig nog så låg responsen mer på mail sidan och det är ju inte riktigt min blogg idé men jag förstår de som inte mår så bra, det är inte alltid så lätt att "öppna upp sig" hur som helst!

Vår sekelskiftesdröm sa...

Hej!
Det är roligt att gå på loppis. Jag har fått så mycket inspiration från andra bloggar så det är så mycket jag vill ha. Hoppas att du får en bra dag fast det måste vara jobbigt för dig med all värk, men ta hand om dig på bästa sätt.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej1

usch det låter jobbigt med värk & orkeslöshet....Kram

Sååå fint fynd.Kannan var ju jättesöt!
Kramizz Nilla

Anonym sa...

Ja det kan finnas många funderingar under blogg besöken, där jag varsamt tassar omkring i andras tänk, jag har en massa tänk.

Var inte ledsen orolig för att dom som brukar titta inom inte kommer hit o nosar då o då även om DU är borta litet eller blir mer o mer sjuk, för vad är vänner till om inte att ge bara en liten hälsning. Dom som tröttnar o inte önskar ge en liten tass är lätta att mista.

Tycker det är ett gott tecken att du försöker ge dig litet tid att orka just denna lilla loppis stund. Säkert traskar lilltjejen med o så blir det just ERAN stund o tillsammans.

Jag är en stor thedrickare o gillade sakerna du fyndat,har inget av detta hm en bra loppis du har för där dyker upp så massa kul saker, eller är det så att du har ett extra öga med för annorlunda saker. GRATTIS o billigt var det.

Tack för en fin stund med Livet i Fare
Tag nu Helgen med Ro o njut av alla Hjärtans dagen Kramizzzzzar från Tyckmyckan

Anonym sa...

Kära lilla vän. Så hemskt det måste vara att ha sån värk som du har! Önskar att jag kunde göra något som lindrar...

Sköt om dig och jag hoppas innerligt att du snart blir, om inte bra, så i all fall lite bättre.

Kramar Eva-Mari

Bodil sa...

Är det en tekanna eller är det en citronpress??? Du som inte dricker te kan ju använda den till att pressa citroner och apelsiner.
Hoppas din helg blir skön och avkopplande. Men fy så kallt det är i nordanvinden. Brrrr
Kram Bodil

Annika Christensen sa...

Vad får man för 5kr idag? Mycket om man går på loppis.
Visst kan du ha ett badkar itvättstugan..
Ha en skön helg
Annika

Uttan sa...

Vilket fynd!
Jätte söt och billigt!
Ja här rensas det också i röran och då känns det faktiskt mycket bättre även om Jag har svårt att kasta saker så känns det ju lite bättre om det kan var lite ordning på prylarna.

Jag har också ett skov just nu vi kanske ska skylla på vädret ;o)
Tog lite champagne i kväll det blir om inte annat roligare att ha ont en stund.
Nu ska Jag be Mannen följa med på en promenad runt kvarteret även om det är kämpigt och Jag behöver hjälp så slipper Jag kramper om jag går en sväng före natten.Skönt är det komma ut också.

Sköt om Dej nu kära Vän!

Kramar!

Jenny sa...

Hej Vännen!
Vilka fina små loppisfynd:)

Inte tröttar du ut oss! Skriv så att "pennan glöder" om det gör att du känner dig lite bättre. Det dåliga samvetet tycker jag du ska packa ner i en låda och skicka den till Långtbortistan, enkel biljett:)

Sköt om dig Susanne!

Kram Jenny

Lissboden sa...

Hej Susanne!
Tack för din kommentar hos mig.
Det är verkligen tråkigt att du ska behöva ha så ont. Det gör ont i mig att läsa hur besvärligt du har det. Du behöver dock inte ha ett dugg dåligt samvete för att du är hemma och tar det lugnt. Jag har själv lätt för att få inflammationer så jag vet att ont inte är bra för själen.
Försök att göra vad du kan för att lindra din värk så känns livet lite lättare.
Ha en bra helg!
Kram/Maria

Vår sekelskiftesdröm sa...

Hej!
Jag vill skänka dig ett hjärta på alla hjärtans dag. Kram Anette

Tack för din snälla kommentar om tårtan som jag gjort. Nej jag är inte konditor. Jag tycker bara om att skapa med händerna./Dick

gästbok och besöksräknare