torsdag 7 april 2011

Det kom ett brev idag


bara genom att titta på kuvertet kände jag hur det gick en ilning genom magen och jag tappade balansen ännu mer..
Försäkringskassan..
Nu är det nog min tur  att bli hängd av regeringen utsända.....nu vill dom ha mer av min läkare varför jag inte kan jobba mer än 50%
Telefon tid till min läkare på måndag.....
Det känns inte alls bra....om dom bestämmer sig för att jag inte är sjuk,hur sjuk jag än är,
ja då är jag inte det och då blir det att jobba 100% eller bli utan ersättning....

Vad är det som håller på att hända i våra land?
5 kommentarer:

Snäckskalsdalen. sa...

Ja, vi får verkligen hoppas att det inte är något galet. Jag håller tummarna för att det är en rutinsak.

Och ja, åk ut till havet och sätt dig, jag lovar, det hjälper, man ser klarare, man andas bättre och saltet och joden gör att man mår mycket, mycket bättre på en gång.

Och fundera inte på vad du skall göra med ditt liv - försök leva det. Man har ju bara denna gången på sig. Det är inte lönt att låta det förstöras, lev!

Agneta kramar

Tiger sa...

Det där känns tyvärr bekant. Sjuk kan man vara, men man får ingen ersättning, trots att läkarna skriver sjukintyg. Och inte blir man friskare när man ska hålla på och skriva brev och överklaga till Försäkringskassan gång efter annan heller... Tyvärr är du inte ensam om detta, om det kan vara till någon tröst i bedrövelsen. Men hur ska det bli för alla drabbade?

Hälsningar
Elisabet

Lisas torp sa...

Jag håller alla tummar för att det INTE är som du tror!
Tänk, som det är tvärtom istället!!!

Ja, det är riktigt ruggigt hur det har blivit! Man tror inte att det är sant, det man hör ibland, hur sjuka behandlas av myndigheter!
Är det i en "skräckvärld" vi lever eller! Man kan faktiskt tro det ibland!
NU håller jag tummarna!
Kramar
Lisa

Annelie sa...

Gomorron vännen,jag blir så förbannad när jag hör om sånt,galna människor sitter och bestämmer över våra liv..Dom vet inte ett skit om hur vi mår och vad vi klarar av...Jag hoppas verkligen att dom blir riktigt sjuka en dag så dom får känna på hur det är,men dom blir väl inte utförsäkrade,dom får väl sina förbannade pengar ändå...Sverige har blivit ett skitland,på väg att bli ett nytt USA med en massa utslagna och fattiga..Näää,en massdemonstration skulle vi ha här som i andra länder..Jag hoppas verkligen att det går bra för dig hos läkaren och att FK fattar någonting..Skickar dig massor med kraft och styrka,för just nu behöver du inget mer negativt,du behöver lugn,ro och trygghet efter allt som hänt/händer...KRAAAAAM vännen,hoppas att du kan känna lite glädje idag..:)

Uttan sa...

Så läser jag ditt förra inlägg och så kommer det ytterligare en sten i ryggsäcken till Dej idag från F.kassan.
Eländes elände men så typisk.Hoppas verkligen att åtminstonde det kan ordna sig.
Ja man är fundersam och undrar. Men då jag jobbade så fick jag gå ner till mindre än 50% och fick ingen ersättning för en heltid och det var många år sedan. De var på Mej som iglar då. Så jag tröttnade helt enkelt och tog en deltidstjänst eftersom jag absolut inte kunde jobba mer men så fick man leva sparsamt (då var jag ensam också)
Så finns det de som går hemma och drar benen eftersig starka karlar som åker motorcykel hela dagarna och har full ersättning.Grr...

Men nu hoppas vi det ordnar sig för Dej och jag visst undrar man hur det är egentligen..

Vi önskar Er en fin Fredag!

Kramar!

gästbok och besöksräknare