tisdag 5 april 2011

En ny dag,,,

 en ny Tidning....
Visst är det vår ute,,massa dofter och alla fåglar kvittrar men solen har åkt på semester och regnet har åter tagit över i Fare hela veckan visar på en dyster prognos...
Jag är så otroligt väder känslig,, har jag märkt mår mycket bättre när solen värmer...
En ny tidning kom i lådan häromdagen..
Många av er har den säkert redan,,då det finns så många fina trädgårdsbloggar ,,,men man behöver verkligen ingen trädgård för att kika i denna,,så massa vackra bilder bara att njuta av....
Mina bilder tagna  rätt ur tidningen gör dom inte rättvisa så mycket vackrare i Tidningen..


Vem skulle inte vilja sitta på den bänken en tidig morgon eller en ljum sommarkväll,,och vilken härlig ingång,,en dröm..
En dröm som jag har... till min ingång..


Sommar Paradis...Och vem vill inte ha ett sånt här växthus? Eller Odlings lott...Tänk att promenera en härlig sommar kväll med en picknick korg och metspö....
Och tänk helt Gratis....Bara några veckor till så börjar det säkert att grönska eller vad tror ni ?
Och då är det dax för,,,, ja just det ogräs...
Köpte den här boken på rean,,jätte fin rekommenderar jag till alla som inte gillar ogräs ;)Nu ett stort tack till alla er goa bloggare som kikar in med kramar och en tanke om allt gott till mig..
Det värmer så mycket ska ni vet..Tusen Tack!

Jag försöker verkligen så gott jag kan att ta mig i den kragen som jag inte har....
Men kanske med solen kommer humöret och inspirationen tillbaka....
Kram till eran dag...

12 kommentarer:

Uttan sa...

Så underbara bilder det behöver man nu verkligen.
Jag ser framemot att påta lite lagom i trädgården kroppen vill inte så gärna men Jag vill ju. Man kan ligga å rensa har jag upptäckt vila och nytta samtidigt.

Vi har mulet men än inget regn.

Kram! Kram!

Lillan sa...

Allting har sin tid....så ta väl hand om dej. Och gör sånt som du mår bra av. Du ska veta att din blogg och dina bilder inspirerar mej ofta!
Stor kram till dej från mej!

Snäckskalsdalen. sa...

Visst är det kul med alla jättefina tidningar som kommer nu, jag kan inte motstå en enda nästan, jag frossar och den du visar har ju underbara bilder.
Jag håller med, vädret nu är inte speciellt uppmuntrande, det hänger som ett stort tungt lock ovanpå hela jaget. Idag är det fööör tråkigt, igår hade vi sol och då blev det mycket lättare allting.
Vi får kämpa vidare!
Agneta kram

Annelie sa...

Du ska inte ta dig i kragen,du ska bara finnas i nuet och ta dagen som den kommer,sakta men säkert så kommer du tillbaka efter allt som varit..:)) Å tänk på att man lär sig alltid något nytt efter svåra saker i livet..Å det är ju det som man växer av..KRAAAAAM vännen...Nu lät jag väl som en predikant..haha..Ta hand om dig!!!

C. Tvillingmamma sa...

Mm...härligt. Jag fick "baka" i brevlådan igår,gott att bara njuta av massa kreativa saker,även om jag inte alls orkar baka nåt just nu. Man ska bara njuta av intrycker. Jag är med extremt känslig när de komemr tillv vädret. KRAM

Blir så glad att du länkat till min matblogg,tack vännen,det gör mig varm! Kör på varje dag där nuhjälpa va de tar energi,men det är roligt med all respons :)

Susanne sa...

Verkligen underbara bilder.
Man längtar redan nu efter sommaren.
Du skulle pröva att läsa den nya tidningen Isabella som har nu kommit ut i sverige. Mycket intressant tidning.

Ha de så bra <3
Kram
Sussi

Jenny sa...

Hej Susanne!
Stor styrkekram till dig..den där kragen kan vänta, den måste du inte ta dig i just nu:)

Kraam Jenny

catthie sa...

hej
den ska jag köpa super fina bilder..önskar dig en toppen kväll
kram Catthie

Corrina sa...

Nu längtar jag bara ändå mer ;) Här regnar det just nu, inget vårväder alls men nästan alls snö är borta nu. Kramen

farfars stuga sa...

Ja mer värme och sol tack.

Kram Cia

Majas skafferi sa...

Hej! Oj, våren har kommit längre i Fare än den gjort i Värmland! Vilken härlig tid vi har framför oss nu, hoppas våren blir varm och solig så att vi kan vara ute och få kraft och energi.Och ev.förverkliga något tips från alla tidningar och bloggar :)Det är nog vad vi alla behöver efter denna låånga vinter!
Ha det gott!

Lissboden sa...

Hej Susanne!
Det har verkligen varit lite solfattigt ett tag nu men idag på eftermiddagen tittade solen fram så vi kunde sitta ute och dricka lite kaffe.
Jag här hemma några dagar då jag känner mig hängig och vårtrött, eller vad man ska kalla det. Jag uppskattar verkligen ha få koppla av och bara vara, lite synd bara att man ska vara sjuk för att kunna det.
Må så gott!
Kram från Maria

gästbok och besöksräknare