tisdag 24 februari 2009


Hej hopp denna fina vårdag..Jag undrar är det nån mer som har problem med att lägga
kommentarer..??
Jag har försökt på andras bloggar och jag vet en del försökt på min men det går inte..Är det nån som vet vad det kan vara??
Vi får hoppas att det snart ordnar sig...
Ha en solig och härlig dag...
( Snor och Glamour..Jag har samma problem ..Vi får hoppas att det löser sig under dagen..)
Klockan är 15;10 och jag har läst på Hjälp Blogger.och det verkar vara ett stort problem många även från andra länder har samma problem..Hoppas att dom snart löser det för det är trist...Så här står det..
The word verification form is currently failing to load for some users. As a temporary workaround, you can disable word verification from the Settings Comments tab.We're working on a fix now, and apologize for the inconvenience. — latest update on Monday, February 23, 2009

1 kommentar:

Ann-Louise sa...

Äntligen kan man få kontakt igen! Skönt!
Ja det verkar som om vi har en hel del gemensamt. Kanske därför jag fastnade för din blogg när jag hamnade här. Slumpen kan betyda mycket.
Vi bor inte så långt ifrån varandra (jag bor i Åsa) och jag är "bara" tre år äldre än dig. Varifrån Göteborg är du? Jag är från Högsbo och har gått i skola i Majorna. Kanske har vi råkats förut :)
Hur gammal är din dotter som är på bilden i din profil? Blir hon 5 i år? Jag har tre tjejer. Diana som är 21, Louise som är 19 och lilla sladdisen Julia som blir 6 i maj.
Kram kram

gästbok och besöksräknare