måndag 9 mars 2009

En dag som denna..

Lånad bild
Jag har jag varit iväg hela dagen..Som ni kanske vet är jag arbetslös sjukskriven inte roligt nått utav det,,Men nu skall jag iallafall komma ut på 50% praktik via Ams så jag gör nått..
Det som är lustigt är att från Måndag skall jag vara några timmar om dagen på Rödakorset Kupan..Loppis säger jag då!! Inte det sämsta valet tycker jag som är där ofta och handlar och dom brukar ha en fin ordning..Min sambo är nog lite orolig,,Jag kan inte förstå varför?? Kan ni,,fniss...
Jag har sökt annat jobb oxå och hoppas att jag iallafall får komma på intervju,,det känns ju alltid bra..
När man bor så här så är det inte jätte lätt med jobb det är ju sånt avstånd alltid,men en dag så kanske jag förverkligar mina drömmar..
Kanske får jag låna önskefen av Victoria i Madickens värld


Sen var jag hos läkare igen som tog en del prover,,får svar en annan dag.
Jag har nu åkt på min tredje grymma förkylning på en månad så jag är såå trött på det..Undrar vad man ska göra mer än bara vänta ut det suck!
Nu ska jag avsluta med nåt trevligare..Var runt o kika lite på bloggar i går kväll och fann en härlig sådan Tekla Maräng en livsnjutar blogg


Hittade där en underbar bild som jag frågade henne om jag fick visa och det fick jag..Jag gör det för att jag tyckte iden var underbar och kommer nog att härma dig till sommaren Marie..Är den inte underbar?
Nu vill jag bara önska er alla där ute en fortsatt go kväll..Och Tusen Tack till er som skriver ett litet inlägg jag blir så glad när jag öppnar bloggen och det står nått där..Kramisar i massor..

4 kommentarer:

snor och glamour sa...

Hejsan svejsan i natten!
Kan förstå att det inte är kul att vara arbetslös och sjukskriven. Hoppas det blir bra med jobbet på loppisen. Det är något jag också älskar!! När min mamma levde(hon dog för ett år sedan) åkte vi ofta runt på olika loppisar men det är inte samma sak utan henne nu..... Hon var en hejare på att hitta gamla roliga saker.
Bilden på tulpanerna i stövlarna är underbar! Får nog ta och härma det någon gång! Lite blommor i stövlarna till sommaren kanske??
Nu är det läggdags men jag kikar som vanligt in till dig i morgon!
Kram och god natt!
Ann-Louise

Annika Christensen sa...

Jo jag får hjärt klappning!!
Tack för att du visar.
Annika

Anonym sa...

En underbar IDE den med stövlarna VARFÖR kastade jag min, ja så är det men man kan inte spara på allt. Ser att du önskar oss en goer stund på STÅLBOMS där kan man mysa.Kram till ditt Loppisjobb, hoppas förkylningen ger sig o att din kropp vill vara med.. Lilla bloggtassaren

Anonym sa...

hej igen Ja så vad det åter en ny dag, börjar alltid med att kika in på din sida så får jag lite inspiration .I bland längtar jag efter min lila uteplats som jag hade förr , men nu får ballkongen duga vilken festlig bild på stövlarna o du brödet ser super gott ut ha nu gott resten av dagen kram skånskan

gästbok och besöksräknare