söndag 22 mars 2009

Lite trädgård och funderingar

Igår som var så fint och härligt väder vart tog det vägen..Läste att det skulle bli kallare och kanske snö..


Nej o nej snälla låt oss slippa..Jag gick runt lite o tittade i min trädgård och när man ser en rabatt som ser ut så här kan man ju inte göra annat än att undra om detta någonsin kommer att bli en vacker sommar rabatt..HmmmMen sen när man kryper ner så ser man hoppet ändå inte är förbi när man ser alla knoppar som kämpar sig upp
Här är är mitt lilla lilla växt hus som jag ännu inte haft tid att fixa till i år men så här såg det ut första året fick det..vi har haft en massa tur med både Gurkan o Tomaterna som vi odlat,,fast förra året blev det inte så mycket blommor framför ,,men i år då ska jag massor och hålla både tummar o tår...Och offra till blomster gudarna ha ha ...Kram till eran söndag..
Idag

2 kommentarer:

Lisas torp sa...

TACK själv du! Lika härligt att titta in hos dej - hemtrevligt på något sätt, ja, du har ju till och med satt upp gardiner här på bloggen!
Så roligt att följa din "bloggutveckling" här! Jätteduktig är du!!!

Och nu till det förbaskade vädret! Jo, man kan ju hålla sej för skratt! Men du visar i alla fall upp knoppar och söta vårblommor i din trädgård och vilken ljuvlig bild på ditt sommarväxthus! Åh, så fint!!!!

Man kan väl alltid tänka att hur mycket det än snöar så blir det inget som håller i sej, snön smälter ju lika snabbt som den kommer - vintern får liksom inget fäste så här sent!
Alltid nåt, men himla trist är det!!!

Ha en fortsatt skön söndag - själv går jag ner i tvättstugan ett varv till!
Kram
Lisa

livet på utanäs sa...

Så härligt att våren har kommit till er, för då vet man att den är på väg till oss också ... vilket gulligt växthus du har ...

Tårtorna i tidigare inlägg gillar jag , helt kalorifria =)

Ha en fin vecka !
Kram Sussi O

gästbok och besöksräknare