lördag 28 mars 2009

Nötter,, Målning och lite tankar..

Titta dom har redan kommit,,det gick hur fort som helst,,vilken service!!
Det ska bli så kul att testa dom ..Kommer nog att testa oljan man häller i för att få lite doft..det sägs att sköljmedel inte är en nödvändighet och det är nog ganska troligt,,men visst är det ändå härligt när tvätten doftar gott oxå..?

Idag har det varit riktig vår här,,det kunde man inte tro när snön föll härom dagen..Det är ändå tur att den inte lägger sig vid denna tiden..
Här luktar det äkta "Bonnevår",,kossbajs. fniss men jag tycker inte att det stör så mycket..

Idag var hela familjen en lite tur för att inhandla ny färg till mig till mina nya idéer och påhitt,,
Härom dagen köpte ju jag ett skrivbord på Loppis och det bara måste målas och färgen känns självklar..
Inte så roligt eller hur ? Men jag har en stor tro på att detta kommer att bli jätte toppen.. Ska bli så skönt att kunna sätta sig o sy utan att det blir besvärligt att ta fram och ta bort ,,nu kan jag bara göra det utan att det blir störande..
Gillar att jag nu kan ta fram lite sy fynd ..jag väntar på några gamla trådrullar som jag köpt på tradera och så ligger det lite grejer på min Praktik Plats..Ett litet smakprov på hur jag vill ha det sen...Blir det bra tror ni?
Jag ser att det är fler än jag som blivit av med räknaren ,hm jag undrar vad det kan vara? Jag irriterar mig lite på att det nu bara står 900 nått när jag vet att det var över 2000..Ja ja det är ju egentligen inte så mycket att göra men trist..
Nu önskar jag er en fortsatt trevlig Lördag..Kram för stunden..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Detta blir toppenfint o så kul med en massa på rätt plats,känner ett gott släktskap till denna duktiga bloggartjej,tummen upp för att du kämpar o fångar dagen Din fam kanske tror du har fått målarfnatt hi hi tummen upp för dig o alla flotta bloggare. ( doften är inte så goer på nötterna ) Kram från mams

Lisas torp sa...

Här måste jag gå tillbaks lite - oj, vad jag har missat här! Nötterna ja, vilken idé!!! Har aldrig hört talas om något liknande!

Så fin din arbetshörna kommer att bli - undrar just vad det blir för färg!...hm!!:)

Knepigt med räknaren fortfarande - jag ser inte min nu heller, men jag ser din! Jättemärkligt!

Ha en härlig söndag!
Kram
Lisa

gästbok och besöksräknare