måndag 14 december 2009

Snart är det 15 december..


Nu är det sent igen och visst borde jag ha lagt mig för att orka morgondagen..men idag efter att jag slutat jobba tog jag en tur i Falkenberg för att titta lite efter julklappar till familjen i stan..
Och då blir det sent hem och så vill ma
n pyssla med sånt som man behöver och svisch så är klockan alldeles för mycket..
Som sagt nu är det snart den 15 december
och buketten är till min Mamma som fyller 70
År idag..

Massa Grattis Kramar Mamma på din dag!!!

Imorgon åker jag direkt till Göteborg efter jobbet..Göra några ärenden..
Sen rätt hem till min Mamma för en fika och byta kläder för sen på kvällen skall min Mamma mina två bröder och jag åka till Gunnebo slott och äta Julbord,som en present till henne..Nått hon har önskat sig..

Jag vet att Gunnebo är väldigt fint så jag har stora förhoppningar på Maten..jag vill ha ett riktigt julbord..
Hellre mindre mat med kvalitet, än jätte mycket och stort som allt för många varit och gojsat i ..Det klarar jag inte av..God mat skall njutas av...Och Julmat älskar jag =)
Att det skall se ut som på bilden på slottet kan man väl bara drömma om men det är snö på väg så vem vet.. I morse kom det lite snökorn och gjorde mig och min Dotter super lyckliga..

Nej nu skall jag gå in och ta en go varm dusch och rätt ner i sängen..
Godnatt och kanske för en del Godmorgon..

Önskar er fantastisk dag..utan stress bara massa mys..


14 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Gomorron!Vad mysigt äta julbord på Gunnebo slott som är bara så himla fint.Hälsa och gratta lilla mammsen och ha en underbar tisdag.Kramiz Rita.

Lisas torp sa...

Önskar dej en riktigt fin dag med middag på slottet och stort GRATTIS till mamma!
Kram
Lisa

Uttan sa...

Grattis till Din Mamma idag!
Ja de där julborden tilltalar inte mej alls.
År verkligen trött på det där med julbord efter att ha jobbat som servitris i många år och plockat med denna mat.Sedan utbildade jag mej till kock och då blev det ännu mer julmat,,,
Så nu e det väldigt sparsamt med julmat i huset bara det som e godast kommer på bordet och det delar vi upp i hela dec.för att det inte ska bli för mycket.

Ja usch ja tänk vad folk rör och hostar i maten när man tänker efter :o(

Här har snön vräkt ner hela natten liksom nu så Mannen är ute och letar på vägen.

Ha en fin dag tills m Mamma!
Kram!

-Hönsmammann- sa...

Nyfiken i en strut undrar vad dedt är för något som händer 15 december?

Hoppas att ni får en jättemysig dag med gott julbord!

Louise sa...

Din mamma får en vacker vintervit bukett!

Monika sa...

Hej på dej :o)

Vet du! Våra mammor är födda samma år. Min mor fyllde 70 i mitten av oktober. Grattis till din mamma! Hoppas dagen blir fin på alla sätt.

Kram

Monika

Jenny sa...

Hej Susanne!
Stooort grattis till din kära mor på hennes 70-års dag!! Hoppas ni får det riktigt mysigt på Gunnebo, där är ju så vackert! (bodde i Mölnlycke i många år och jag brukade cykla till slottet emellanåt på somrarna:))

Förresten, det höll jag på att glömma, vilken supersöt liten lucia du visade tidigare!! Sötare än allt socker i världen ju;)

Ha det bra o sköt om dig,

Kraam Jenny

Majas skafferi sa...

Hej! Hoppas ni hade trevligt, och att maten var till belåtenhet! Vi har visst jämngamla mammor du och jag! Min fyller 70 på fredag! Vi firade henne i lördags.. ja, åren går..
Ha det bra!

Unknown sa...

Hej Susanne
Ni får säkert en god julmiddag och underbar stund tillsammans i den härliga miljön.
önskar dig en fortsatt trevlig vecka med harmoni..
kram
Catthie

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej goa Susanne!
Grattsi till din mamma som fyller jämt. Hoppas ni hade ett msyigt julbord.
Vad gullig din dotter var när hon gick Lucia.
Kramis Susanne

Livsnjutaren sa...

HELLO!

Vilken härlig bukett du visar, helt klart är det underbart med vita blommor..

Det var en trevlig present, att få en helkväll med sina barn, toppentanke, hoppas allt var till er belåtenhet. Jag har varit där o ätit lunch o fikat ja även julmarknad, ett underbart ställe, lunchen var det hög kvalitet på så ett julbord där kunde ni nog inte valt bättre. Tror det är litet annorlunda.

SNÖ är väl det vi önskar oss litet av denna årstiden som nu snabbt närmar sig TOMTEDAX.Förstår att du o din lilla tjej ropade hurra, men men det blev bara snöflingor kan jag tänka mig.

Kram o låt dagen komma till DIG, stressa inte julen är inte SÅ viktig om man själv ligger som en trasa, o bara önskar att man var i sängen.Sköt om dig.

Galtholmen sa...

Visst är det vackert på Gunnebo... fast jag har inte varit där på vintern. Bara besökt på sommaren. Rofyllt ställe... Hoppas att drömmen gick i uppfyllelse - god mat och snö...
Här snöar för andra dagen i följd och är vackert, kallt och rofyllt. Julstämningen är komplett.
Ha det underbart/
Ulrika

Unknown sa...

Hej min fina vän!
Hur har du det?
Vilken vacker bukett du visar upp! och den är till din mamma, och hon fyller 70!Käre tid, det visste jag inte? Jag får skicka ett kort på studs till henne.
Va mysigt att ni tar ut henne och bjuder på Julbord på slottet.Så härligt och mysigt det låter!Det förtjänar Mona, och det är kul att göra såna saker ihop.Hoppas det blir som ni förväntade er, och njutning till både gom och ögon.:-)
Ha en riktigt go dag! Snön faller ner här sedan igår men blir tyvärr inte liggande i nån utsträckning.Bara några timmar sen är det slask.
/Kramar Karin

Cc sa...

Hoppas att ni fick en riktigt fin dag. Har samma problem försöker hinna med hemma, handla, julklappar nu väntar matlådorna på att bli gjorda och duschen kl blir väll 1 som vanligt, tur att man börjar kl.10 om dagarna. Kram

gästbok och besöksräknare