onsdag 1 april 2009

Blåsippor,,nej inte heller detta är ett skämt..

Idag när jag startade min dag så gick jag ut på verandan för att kolla av vädret,,det som mötte mig var nåt så underbart..Hela skogens fåglar hade vaknat och talade om för mig..Att idag är det vår...Och hela denna dag har ju varit ljuvlig..tur att jag bara jobba till klockan 14 så jag hann hem och njuta en stund av solen och värmen....Gick runt lite i Trädgården som man liksom bara måste när solen skiner,,,

Kan ni förstå min förvåning när jag såg det här borta i min rabatt..Inte det att jag inte visste att den finns där men.. Blåsippan Blommar!!

Är det bara jag som tycker det känns lite tidigt men ändå underbart.Jag hittade lite andra små Vårtecken här och där..

Påsklilje knoppar...

Lungörten kämpar på...


Och så naturligtvis dessa underbara Blommor som jag bara inte kan sluta förundras över hur otroligt vackra dom är..

Nu ska jag inte nattsudda denna natt.. kände det i morse att lägga sig lite tidigare nog inte är så dumt ibland...Så Godnatt på er alla där ute..Kram

9 kommentarer:

oumberligating sa...

Har just gjort bort mig rejält här i bloggvärlden! Vill ha lite fler bloggkontakter så jag har valt ut lite "lämpliga" offer med fina och intressanta bloggar så skickade jag en liten "Onsdagshälsning"! När jag gjort det och skrivit några personliga och fina rader så upptäcker jag att det är "Torsdag"!
Där sket det sig ordentligt, tror jag, inte bara fel dag utan dessutom är jag man som många kommenterat. Jag lovar har försökt att blogga med en hel del grabbar, men i princip så är det noll och inga svar från den grenen av männsklighetern. Nu ljög jag några är det fast vi har gått över till mail för att skona omgivningen!
Nu ska jag försöka reda upp det här med fel dag, men hittar inte alla som jag skrivit till så nu skickar jag iväg dessa rader till några andra också. Som till dig och din fina blogg!
Ha en fin Torsdag mvh från Peter!
PS: Jagar också bokintresserade människor till min Frus blogg www.pockethexorna.blogspot.com hon har en kraftig ryggskada sedan 15 år tillbaka och är för det mesta sängliggandes och kan inte ragga "kunder" på samma sätt som jag(ler)!

Bodil sa...

Vilken Lycka!!! Visst var det underbart igår och det kanske blir lika fint idag. Det ser ju lovande ut än så länge!
Njut av dagen!!
Kram

Anonym sa...

Tack för att du delar med av dessa underbara underverk, att stanna upp o njuta, ger säkert ett glädjeskutt åt själen,o dagen blir lätt. Kram o fortsätt att njut......

Anonym sa...

Visst är det härligt med vår!!! Äntligen!:)
Fast här har inte blommningen kommit så långt än. Hälsningar Marie.

Karin sa...

Hej Susanne!

Tänk att era blåsippr blommar! Här har de inte riktigt kommit än, men jag såg att en bloggare inte så långt från mig varit ute i en skogsdunge och hittat dem. Själv så har jag fått tussilago idag, det är också ett vårtecken!

Kram på dig nu min vän!

Karin

oumberligating sa...

Tittar självklart in och tackar för svarskommentaren inne hos mig, alltid trevligt med lite respons. Vill nu helt enkelt önska dig en skön fredag och en trevlig helg Mvh från Peter!

Maria sa...

Ååhh, bkåsippor!!! Redan!?! Guuu så härliga bilder du skickat upp! Underbart *tut & fanfar* NU ÄR DET VÅR!!! KRAMISAR /Svägis

Lisas torp sa...

Ja, visst är det härligt nu! Idag har det varit helt underbart här i Sthlm också och jag är på väg ner till torpet - påsklov nästa vecka! Så nyfiken jag är på allt i min trädgård där!

Vilka underbara bilder du visar! Och blålipporna!!! Helt ljuvliga! Kanske har mina också slagit ut!

Ha nu en härlig helg och vi får hoppas att vårvädret håller i sej. Vi har så mycket att ta igen känns det som.
Kram
Lisa

Annika Christensen sa...

Hej Susanne!
Ditt hus är så fint!
Vår har du också ser jag.
Rensa försiktigt. Gillar din burkar.
Ha det gott
Annika

gästbok och besöksräknare