onsdag 24 juni 2009

En stolt mamma är jag..

Vilken doft den sprider,,ljuvligt!!

Inte borde jag sitta här nu utan krupit i säng för länge sen..
Men jag f
astnade på alla fina inlägg som ni har gjort på era bloggar och alla vackra bilder..Så inspirerade,, Igår var ju en riktigt härlig och solig dag..synd bara att man inte kan njuta fullt ut när man är på jobb..
Fast när jag kom hem försökte jag ge min trädgård lite kärlek...Fy vad ogräset växer förbi allt annat,,hur ska man hinna med? Känns nu i kroppen .

.
Sen åkte jag iväg på Utvecklingssamtal på Dagis,,när jag åkte där ifrån kände jag mig så stolt både över min dotter och oss som föräldrar..
Hon fick massa beröm över hela hennes sätt att vara,, social omtänksam och mjuk, kan leka med alla barnen..känns så härligt att veta att det vi försöker lära henne verkligen fastnar..
Nu vet jag oxå att hon är trygg med oss eftersom det är hemma hon kan och vågar explodera ..Mitt hopp om hennes framtid känns ljus och det känns så skönt..


Mina vänner nu måste jag hoppa i säng ,,här lite bilder på mina blommor som jag älskar.. Lupinen,Stjärnflocka,,,och nu har mina stora blåklockor börjat få fina knoppar..
Godnatt och hoppas att solen lyser på er i morgon så ni kan fortsätta njuta av sommaren..
Kram

5 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina bilder du visar.Vad kul att höra om din dotter.Sträck på dej .Du har all rätt att känna dej stolt.Ha en underbar onsdag kramiz ~~~~RITA~~~~.

Anonym sa...

Morning! Ja, finnes det större lycka i en trädgård än att den blomman som är mer en del av ER just får växa till sig i en underbar familjeträdgård. Den grogrunden ger henne en fin blomning längre fram i livet. Ogräs är rätt vackert, ibland får man blunda, allt gott till ER denna dagen tänk nu är det gott för alla att solen är här NJUT NJUT

Lina sa...

Gud så härligt att få en sådan bekräftelse! Kan tänka mid den dagen, då jag sitter där, nervös och otålig...
/Lina

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

tack detsamma till er!

visst är det härligt att höra att det går bra för sina barn på dagis & skola.

underbara blommor från er trädgård.

Kramizzz Nilla

Jenny sa...

Hej Susanne!
Stjärnflocka och lupiner har jag oxå i trädgården, visst är de vackra!

Vad kul för er föräldrar att få höra så mycket positivt om er dotter, ni ska vara stolta:)


Sitter här o njuter av den vackra musiken ur skärgårdsdoktorn du spelar på bloggen..

Kramis Jenny

gästbok och besöksräknare