torsdag 18 juni 2009

Nu är det väl ändå..

Dax att bli Sommar..
Vi väntar tålmodigt hela vintern på ljumma sommarvindar, sol & fika i Trädgårdsfåtöljen..Suck!

Men här blåser det nästan storm och vindarna är riktigt kyliga, brr jag är jätte glad att jag inte ligger i något fuktigt tält ute nånstans och firar en blöt Midsommar helg;) skönt att man blivit lite äldre och får lov att vara lite "tråkig
" på dessa högtider..
För mig räcker det gott med lite Sill och Jordgubbar..Naturligtvis en fin krans runt min dotters fina hår... Varje år skall sägas så är det min sambo som gör kransen,,alltid lika fin..


För ett tag sen köpte jag ett tyg med lite vaxad yta,,tänkte sy dyn fodral till veranda stolarna..
Nu har jag inte kommit riktigt så långt men jag sydde en duk med gummiband som jag sedan satte på mitt bord..Tycker det blev rätt bra och framför allt väldigt praktiskt.. har man kissekatter som tycker om att ligga på allt som dom inte borde ja då får man tänka praktiskt..

Nu lite loppis fynd jag gjort ,rätt länge sen faktiskt..

Detta är Rörstrand min mamma sa att hon kände igen dessa att man fick dom på cafén förr ,,den lilla mjölkkannan om man satt själv och den stora om man var två..Mysiga tycker jag ..Någon annan som minns? Eller har nått o berätta om dom?
Denna lilla gräddsnipan köpte jag för en Tia, jag tyckte så mycket om det härliga mönstret.
Och så denna burken ,ja dom var tre nu är dom bara två kvar.. Gillade att pappret var kvar..och den lilla orange gummi ringen ligger kvar i burken..Ja jag vet inte vad jag skall ha den till,,men som sagt jag bara föll för dom,, en femma styck vad är det..

Nu vill jag bara önska er en underbar Midsommar.
.
Jag hoppas att ni alla slipper regn och blåst..,,dessa godingar låg i min låda när jag kom hem,,
hmm vad tror ni jag skall göra nu? Massa kramar
Susanne

7 kommentarer:

Uttan sa...

Ja Du det var ett riktigt kakslott vi besökte;)
Vilka fina fynd gräddsnipor har jag samlat på mej några stycken gillar de skarpt.
Jag har också fått de Fina tidningarna. Kul!
Ha nu en trevlig Midsommar!
Kram!

Lisas torp sa...

Ja du, inte är det något direkt sommarväder, men, men....midsommar kan ju vara lite hursomhelst, det börjar man ju vänja sej vid! Kanske för att förväntningarna just då är så stora!
En jättefin bordduk du har fixat och porslinet var ju också urfint!
Lilla gräddsnipan är för läcker!
Önskar dej en riktigt skön och vilsam midsommar, med en ljus natt om inte annat! Det lär ju bli regn och lite kallt - men ändå!!!
Ha det gott!
Kramar
Lisa

Annika Christensen sa...

Ja nu är det midsommar.
Fina fina fynd du gjort.
Ha de gott
Annika

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina fynd du har gjort,Lantliv och drömhem klart mina favoriter oxå.Ha nu en underbar midsommar kramiz ~~~~RITA~~~~.

Helena sa...

Vilken fin duk! fynden oxå... men jag är svag för allt med rosor som är vackra. Tänkte på dig idag när jag var ute och tog en morgonpromenad med kameran.
Önskar dig en trevlig midsommar!
Kram Helena

snor och glamour sa...

Hej!
Kikar in för att önska er en alldeles underbar midsommar!
Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Trevlig duk, vilken flott myshörna, vad gör det om det blåser o regnar när man kan sitta i denna lilla kroken, ja litet gott o varmt på sig. Kanske en stund o fillesoffa, o få en katt i knät det är ju bra med katter om man är reumatiker har jag fått till mig av gammelmormor. Så kanske det kan bli även för Dig kram o mysnjut Tyckmyckan

gästbok och besöksräknare