onsdag 10 juni 2009

Födelsedags Promenaden
När barnen på dagis fyller år då firas dom och får en liten present..Dom har något som kallas Födelsedags Promenaden som dom läser upp och det är vi som föräldrar som ska skriva nått..Så här blev det i år och jag tycker det blev bra om man får skriva så??..

Födelsedagspromenaden
Från Födelsedagen

Den 6 Juni då är jag född..när klockan slog 05 då äntligen jag titta ut.
Min mamma och Pappa var glada att en dotter dom fått till slut…


1 År:
Nu har jag redan levat ett år,jag har lärt mig så mycket under året som gått Prata lite det kan jag,och bygga med klossar och lite annat smått och gott.. Och titta när jag håller i min vagn .då kan jag tassa små steg minsann..

2 År:
Tänk att nu är jag redan två, jag kan säga ”goggo” till mormor och peka på foten och säga tå.Och allt nytt som jag gör och hittar på,tänk vilket stohej det brukar bli då..

3 År:
Nu är jag tre tänk så fort jag blev de,,och när jag blir arg,ledsen över sånt jag inte kan och så,, det kallas för trotsen,,hm det kan jag ej förstå..

4 År: Nu du har jag blivit 4..från liten till stor har jag vuxit minsann,, du ska bara veta vad mycket jag kan.. jag kan gunga på gungan alldeles själv, leka prinsessa och Barda ibland.. Och tänkt detta året blev jag dubbad med svärd så jag är en Riddare nu. jo jag lovar och svär.. Och cykeln och jag har blivit vänner nu, jag kan cykla fast ingen håller tänk det du..Och sjunger det gör jag varje dag,för det tycker jag gör mig så glad.

5 År: Häromdagen då fyllde jag 5.. Mina vänner från dagis kom då hem.Vi hade kalas med Ballonger och Glass och jag fick paket i stora lass.. Nu får vi se vad som händer detta året för massa spex… Om det får ni höra när jag fyller 6

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken mysig grej för barnen.Kanon skoj.Ha en mysig onsdag kramiz ~~~~RITA~~~~~.

Lisas torp sa...

Vilken jättego tradition att få den uppmärksamheten och att bli firad! sånt är jätteviktigt!

Härlig bild också! En riktig liten prinsessa!

Ljuvliga havsbilder du visar, och man längtar verkligen efter lite värme nu och soooool!
Här har regnat och varit novemberväder hela dagen i Sthlm! Fattar inte att det är försommar och vackraste tiden, men man ser grönskan och hör fågelsången förstås!
Kramar till dej och prinsessan!
Lisa

Bodil sa...

Så fint ni har skrivit och på rim!!!!!! Väldigt kul ide!
Kram

Prillig sa...

Vilken mysig tradition!
Kul att kunna läsa senare också.

Kram britt

Anonym sa...

Ja dessa traditioner tycker jag låter underbara, o födelsedagsramsan helt topp. Ja detta blir fina minnen till en liten tjej. Kram till ER båda

Marina Edman sa...

Hej Susanne!

Vilken trevlig och mysig blogg du har.Läste om födelsedagspromenaden, går din dotter på montessoriskola?

Kram i från Marina i Skåne!
Ps det vore kul att träffas.
marinakubeliden@hotmail.com
marinakubeliden@hotmail.com

gästbok och besöksräknare