lördag 3 oktober 2009

Birgitta Lindeblad´s Fantastiska Bilder..

Jag älskar hennes bilder.fast det vet ni väl redan;)
Dom säger mer än tusen ord...

9 kommentarer:

Marie//Tekla Maräng sa...

Det är ju jag som sitter där och läser...
Kram:)

Alviken sa...

Vilken härlig bild! Hoppas du förstår att det inte var menat att sätta igång nån slags "fånga-dagen-hets" med det jag skrev på bloggen ;) Min svägerskas man har fibromyalgi och jag vet att det inte är någon lek...Ibland finns orken, ibland inte. Jag försöker bara leva efter att glädjas åt det lilla i vardagen, imorse var det mitt favoritthé som jag köpte i veckan. Apropå väderhuvudvärk så får jag det i stort sett alltid, särskilt på somrarna vid åskväder. Mormor var likadan så det kanske går i arv ;)
Kram Maria

hemma hos lilla mej sa...

Jaha det är så där du drömmer om att sitta?????hihi Fina bilder otroligt .Håller med dej säjer mer än tusen ord.Ha en mysig lördag kramizar ~~~~~RITA~~~~.

Jenny sa...

Hej Susanne!

Vilken fin bild! Tycker jag känner igen hennes målarstil, undrar om jag inte sett någon almanacka med bilder av Birgitta på Balders Hage??

Jag lägger till dig i min länklista om det är OK? Är ju ofta inne o kikar hos dig:)

Ha en härlig lördagkväll söta du!

Kram Jenny

corrina sa...

Det är jag som sitter och myser, fast då skall det vara en dator i knäet. Har massor att ta igen då jag har njutigt av att bara vara. Tur att man är i klimakteriet för jag fryser inte alls just nu medans andra gör det ; ) KRam

Lisas torp sa...

Ja, jättehärliga bilder, verkligne talande och jag hoppas att du har det lika skönt!
Kram
Lisa

Prillig sa...

Va skönt det såg ut, så skulle jag vilja sitta nu...

kram Britt

Livsnjutaren sa...

Ja denna bilden o alla hennes bilder är BARA underbra, det finnes så många duktiga, kreativa konstnärer. En sådan stund fångar jag varje dag, det är jag o många värda,i alla våran MÅSTEns värld, eller måste vi allt som vi tror? Att njuta litet av att LEVA är väl ett stort MÅSTE. Läste Jennys inlägg helt rätt hennes kort finnes på Balders Hage. Gör som den kloka lilla sötnosen stanna UPP o njut litet,kanske bara blunda en stund o tänk en solig tanke. Kram Susanne o tack för en fin blogg

My Lovely Home irsta kyrkby 1:3 sa...

Hi hi ja gubben är jag rädd om, just nu är han ute och snickrar dörrar till våran carport.
Kram johanna

gästbok och besöksräknare