lördag 10 oktober 2009

Just idag,

,tänker jag bara gå på just denna stig och se vart den tar mig..

Sjukskriven i 2 veckor till och det känns skönt att kunna ta hand om mig själv och försöka hitta balansen igen..
Känner mig inte på topp idag så det blir inte så många ord...

Vill bara tacka alla för fina kommentarer..Värmer att man vet att ni finns där ute..
Fast jag aldrig ens mött er;)
Hoppas att ni får en härlig början på eran helg...

9 kommentarer:

Marina sa...

Bra att det iten blev några problem med sjukskrivningen. Hur yttrar det sig för din del? Ledsen, snurrig, svårt att andas, ont????????

Här bakas det bröd och vi håller även på att sätta upp en massa nya musfällor eftersom vi har ovanligt många möss och de har varit och förstört lite här o där. Kram!

hemma hos lilla mej sa...

vad skönt att få vara hemma ett tag till .Så du känner dej bättre.Krya på dej och vila och ta det lite lugnt.Ha en härlig helg kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Livsnjutaren sa...

Bara en kram till resten av helgen, en liten stigpromenad är väl just vad man kan behöva ibland, strossa till ingemanslandet, dra lungorna fulla av godoft, låta stegen bli sakta känna på strå o kanske hitta litet att pilla med hem. NJUTA

Anonym sa...

Hej SUSSIE !!!!! TACK för Julhuset mitt i prick för mig i dag.Sitter o myser o bara vill vill, massa att titta på o njuta av. Du e la go som fixat fram den tanken JUL Kram från GÖTET

Anonym sa...

Ja så blir det en liten kryapådighälsning, gott att du inte är allt för mycket ute på vägar o vimsar till det,bakom ratten är väl inte det man skall vara när man mår dåligt. Så SKÖT om dig o som jag brukar skriva låt dagen komma till DIG o spring inte efter den. Ha en go efm o kväll.

Lisas torp sa...

Så jätteskönt för dej att det ordnade sej med sjukskrivningen! Skönt också att du har naturen omkring dej - inget är väl så välgörande som när man kan vistas ute i skog och mark. Vilken underbar stig!

Ha det så bra som du bara kan!
Varma kramar
Lisa

Hemma på Landet sa...

Hoppas att du får må bättre snart. Var rädd om dig.-) Kram

Uttan sa...

Skönt att höra att Du fått två veckor till.
Det är tur att Du orkar vara ute lite.
Sköt om Dej nu!
Kramar!

Anonym sa...

Hej! Ny dag o nya fundringar vad kan denna dagen bjuda på. Fick sådan lust efter att tittat inom alla fina julbloggar, att göra jul likör, hm ja vi får se vad detta kan bli, men jag hade roligt. Tror jag läste att du funderade på detta. Hoppas du fick en go promenad i sagoskogen för nog verkade den stigen som att vandra i en egen värld, fantasin kunde ge sig av o forma massa ide tankar. Säkert underbart att vandra stigen när den är snöbelagd o alla vättarna titta nyfiket fram ALLT GOTT ÖNSKAR jag en liten bloggtittare att dagen skall bjuda dig o din fam

gästbok och besöksräknare