onsdag 21 oktober 2009

Julmarknad på Tjolöholm...Den 18-22 November har Tjolöholm Slott åter igen sin Fantastiskt fina Julmarknad..
Vi åker dit varje år som en tradition,,

Ida har varit med alla år ända sen hon låg i min mage..

Om man har tur med vädret och det är kallt och frostigt eller gärna lite snö,,då är det extra vackert här..

Det jag tycker bäst om att det bara är Svenskt hantverk och inget Tingeltangel..
Om du aldrig har varit här tycker jag absolut att du skall kika in om du har vägarna förbi.
.
Jag älskar Smörgås Bord och Julbord,,och om det är på ett sånt här fint ställe tycker jag det är än mer njutbart att äta..
Har tyvärr aldrig prövat här..jag vill helst att det skall vara på ett litet mysigt ställe..då är risken mindre att för många har pillat i maten,,,

Det klarar jag inte av=(

Visst är det vackert här?
Jag längtar redan...Idag är det Fotokurs..Skall bli kul och se vad som händer idag..
Önskar er nu en riktig go dag..

Alla bilderna har jag lånat från deras hemsida..Dom är klickbara så att du kommer rätt till den sidan jag lånat dom ifrån...


8 kommentarer:

Nordingården sa...

Å vilket paradis!!! Vilket ställe, vilket slott vilket julbord!! Jag älskar julmarknader, tack för tipset!! Mari.

Lisas torp sa...

Vilka härligt jullika bilder du visar idag! Det är verkligen en genuin julstämning och jag förstår att det förstärker din julkänsla att få vistas där!
Ja, julbord vill man nog äta i mindra sammanhang - helst hemma förstås!
Ha en härlig onsdag och lycka till med fotokursen!
Kram
Lisa

snor och glamour sa...

Hej Susanne!
Visst e det härligt på Tjolöholm. Är där varje år och det är samma med Julia, hon har varit där alla år sedan hon föddes! Varje år ger vi tomten önskelistan. Mysigt! Förutom att jag blev så förbannad ett år då dom har en tomte med plastmask i ansiktet!!! Skandal! Tror dom att ungar är dumma och tror att tomten har ett plastansikte eller???? Jag blir TOKIG när jag ser en tomte med plastmask!!
För tre år sedan var vi och åt julbord på Tjolöholm. Det var jättemysigt och gott men tyvärr inte det godaste julbord jag ätit. Med tanke på att det inte var billigt och inte så himla bra så åker vi inte dit igen.
Tänk om vi åker till julmarknaden samtidigt i år!? =) Hade varit kul!
Hoppas du får en härlig fotodag!
Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Hello fototjejen. Den traditionen är bara ett MÅSTE även för mig. UNDERBART det slottet skulle jag vilja bo i, vilken utsikt över trädgården o vattnet. Ja önskan är FRI.

O är det redan fotokurs igen dagarna flyr som vindpustar, allt gott till denna kvällen. Det ger nog en hel del glädje, mycket bra.


Julbord där såg mysigt ut, men det skall vara just som du skrev på ett mysigt ställe, men det kostar en del, tror ändock detta är en fin upplevelse Kram till kvällen o kursen

Bodil sa...

Jodå jag har varit på Tjolöholm. Vilket slott!! Men jag har inte varit på deras julmarknad. Däremot har jag varit på en jättemysig julmarknad som Hallands Hushållningssällskap anordnar på Lilla Böslid söder om Halmstad. Den är inte så stor så den passar mig förträffligt.
Jättefina julbilder du har idag. Kanske du tar egna fina julbilder vad tiden lider. Ser med spänning fram mot det!!
Kram på dig!
Bodil

Louise sa...

Bilderna du visar ser nästan ut att komma från sagans värld...Gissar att det är värt ett besök. Synd att man bor så långt bort som i Finland...

corrina sa...

Så mysiga bilder. Fast när jag jobbade med julbord och julmarknad ville jag själv inte veta av jul, man fick liksom nog. Här är det tungt i huvudet, vet inte var som är på G, bara jag inte får knorr där bak. Kram

Blåbärs och smultronstället sa...

Dit skulle jag gärna åka, det ser hur mysigt ut som helst. Synd att vi har en liten julmarknad här den helgen, som jag och en kompis ska stå och sälja lite mysgit...så jag hoppas att jag blir piggare till dess.
Kramis Susanne

gästbok och besöksräknare