fredag 29 januari 2010

Ett önskemål..

Jag fick en liten fråga av Linda som har bloggen Linnali om jag inte kunde visa Ljusstaken som man kan skymta på mitt förr inlägg...
Så här just för dig Linda...


Precis i början när jag började blogga vann jag en utlottning....Februari 2009
Då vann jag en fin liten bakelse av Moa.. den pryder sin plats just nu i min lila kupa..

Den här har ni väl sett hur många ggr som helst..Ett Blocket fynd för 500:- som jag målat..

Många projekt ligger och väntar på att tiden skall räcka till för att bli fixade ,,ja bland annat Tallrikshyllan..Men nu när jag är borta från 9-15 så hinner och orkar jag inte lika mycket som jag önskar att jag kunde..
Sa just till min sambo att en vecka helt för mig själv i huset och hel ledig,,ja då hade jag nog fått gjort alla måsten och sånt som är kreativt och roligt..
men det är väl så här det är..imorgon är det i alla fall Lördag med ledighet och inget finns på schemat..så jag får ta lite "Rensa i Röran" stund i morgon..

Ja Boken har kommit och jag har bläddrat i den och den är riktigt roligt att läsa..
Mycket som stämmer in på mig och mitt hem..
Nej nu får det bli sängen..är trött..så godnatt alla underbara bloggare och tassare..


4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja så är det LÖRDAG igen ! Kallt har vi över hela vårt avlånga land.

Ja läser att du önskar en hel vecka i ensamhet,av erfarenhet vet jag att detta inte är så kul när man har en fam,man springer runt o undrar NÄR kommer dom, o så vimsar man runt.
Nej men ett par timmar då o då är väl vad alla behöver, för att bara vara med sig själv. Sedan blir saknaden ett tomt hål.

Tag en sak i sänder o njut i röran, för att jaga runt o tro att allt blir bättre av att man fixar hela tiden, nej nej då missar man något

Hoppas du får en NJUTAR HELG o tar vara på dig så kröpp o själ just NJUTER. (Blunda litet jaga inte runt inför alla måsten )

KRAM från Tyckmyckan

Lisas torp sa...

Vilken vacker skänk du har och så många fina saker!
Ljusstakarna är verkligen jättevackra!

Önskar dej en riktigt fin och skön lördag, med eller utan rensning!
Kram
Lisa

catthie sa...

Hej Vännen
känner igen mig för lite timmar på dygnet gör att man inte hinner med allt man skulle vilja, jag längtar till sommaren då jag kan få egna dagar i stugan och hinna massor..jätte fina ljusstakar.
kram Catthie

LinnaLi sa...

Åhhh, de är precis sådana som jag älskar! Hur vackra som helst! Vårda dem ömt =) Jag har en liknande ljusstake i vår sommarstuga som jag ska ta hem, ska dit i påsk, så jag längtar =)

Tack för att jag fick se vackra bilder på dem!

Ha en myshelg nu och ta hand om dig!

Kramar

Linda

gästbok och besöksräknare