tisdag 12 oktober 2010

"Lita på

din magkänsla det brukar alltid vara rätt"  Det läste jag nyss nånstans....
Och jag undrar om det är så...
Har den alltid rätt?
Och vad gör man, om man inte alls tycker om den känslan man har i magen,,tänk om det inte alls känns bra..

Men det jag är mest rädd för,, tänk om den där känslan som man längtar efter så aldrig kommer...Tänk om man aldrig hittar den.....

11 kommentarer:

bakom berget sa...

Det tror jag faktiskt att man gör. Bara man inte tänker, att man aldrig ska känna den.
Så, en vacker dag finns den där i magen. Hoppas den snart kommer till dig!
Ha det gott min vän! Kram Åsa.

Lissboden sa...

Hej Susanne!
Ja, du det där med magkänsla är lite knepigt men oftast har man väl en aning om vad som är rätt och fel för en som person.
Ha det så gott i veckan och gör det du känner för, då brukar det bli bäst!
Kramar från din bloggvän Maria

Livsnjutaren sa...

En tanke !

Säkert har du fått denna känslan många gånger.
Men man kryper undan
Vill inte känna den
Gör tvärt om även om känslan är intensiv.
Gömmer sig
Man kan inte alltid gå på den känslan, som pirrar till o säger något är fel.
Men lyssna litet till jaget
till sin egen tanke, är att ta vara på sitt liv.
Ja detta var min tanke om magkänsla

Lycka till

C. Tvillingmamma sa...

Hej min Vän...magkänslan har ALLTID haft rätt i mitt liv,sen betyder inte det att jag alltid följt den,men i efterhandser jag att den ALLTID har stämt.

En känsla man längtar efter,jag viljans kraft är dock större än allt anat,om man helhjärtat kan fokusera på den.

Din VILJA- fokus,våga TRO. De kommer! Tro mig,jag har blivivt slagen till marken av livet om och om igen (senaste...i helgen) och VILJAN kommer och TRON återvänder. Kom igen,kan jag kan DU!

Annelie sa...

Gomorron vännen,ja magkänslan har alltid rätt,men man kan förvrida den med en tanke..Så om man stänger av huve och bara lyssnar på känslan så...Önskar dig en riktigt bra och skön dag och en stooor kram från mig ../Annelie

corrina sa...

Ja det är verkligen en tankeställare. Har ställt mig den frågan många gånger. Fortsätter med det som sker sker. Många Kramar

Anonym sa...

Jag har gått igenom många prövningar i livet men en sak är klar för mig att om man verkligen vill något och tror på det då kommer det att hända också! Man ska lyssna på sin inre röst och lita på sin intuition. För att känna magkänslan måste man våga agera på den tror jag. För att ha mod att agera på magkänslan behöver man ha en stark självkänsla också. Lita och tro på dig själv så hittar du säkert din magkänsla är jag övertygad om. Ha en mysig kväll. Kram

azalean sa...

Jaha mycket kan man fundera över, men en inre röst eller magkänsla lär man sig nog att tolka ju mer erfarenhet man får. Ojoj så klok och förståndig jag plötsligt blev....haha.

Tack för att du kollade om loppisen på lördagar, de var väl attans att dom bara kör på tisdagar. Jag är ju oftast bara helgboende i dom trakterna. Tycker att priserna varit rätt OK, fast riktigt fynd-loppis är de väl oftasts inte, bara "Krossen" från GeKå är ju värt ett besök.
/Kram

Uttan sa...

Livets hårda skola...livet består av prövningar hela tiden och visst kan det vara svårt att veta vad som är rätt.....men jag tror mycket på magkänslan ändå och så gäller det att vara stark i sig själv och det är inte alltid så lätt.

Sköt om Dej!
Kramar till Er!

Snäckskalsdalen. sa...

Den kommer och man vet när det är den rätta! Det är så bara. Och känns det fel i magen så får man begrunda allt en aning och hålla dörrarna öppna och ta emot känslan när den kommer. Ingenting är för evigt, det förändrar sig hela tiden och var beredd!
Kram
Agneta

Marie//Tekla Maräng sa...

Jag vet inte om mitt inlägg gick igenom så jag skriver ett till för säkerhets skull.
Det är ju inte alltid man hör eller har tid att lyssna på vad just magkänslan säger för det är så mycket som stör i huvudet och runt ikringen.
Däremot så hoppas och tror jag att alla någon gång för ta del av den känslan man så innerligt vill känna.
Kramar:)

gästbok och besöksräknare