tisdag 2 juni 2009

Kärlek vid första ögonkastet...


Nej jag har inte gått och träffat nån annan,men ni förstår jag fick ett jätte fint paket med Posten idag...jag vann en lite utlottning som Linda´s Vita Lantliv hade...
När jag öppnade så blev jag som sagt förälskad;)

Jag har läst så mycket gott om denna Tidning men aldrig ens tittat i den,,,Suck jag blev så glad tyckte den var helt ljuvlig..
Jag har bara bläddrat i den snabbt för jag ville skriva om detta på Bloggen innan min serie Mentalist börjar kl 21..( Suck det är nog säsongsuppehåll,vad besviken jag blev)
Iallafall den första sidan jag fick upp var den här...men tänkte jag det är ju min stol som står där uppe fulmålad gömd och glömd.. Kan ni förstå vad som kommer att hända med den nu...
Tusen tack Linda för den fina gåva..
Så en lite sak till ...Som ni säkert märkt har jag lagt lite musik på Bloggen..Om ni får ont i öronen bara stäng av..Det är lite blandat ja sånt som jag tycker om..Älskar musik lyssnar på allt..
Massa kramar..och tusen tack för alla fina kommentarer vet ni vad det värmer i mitt hjärta och själ..

11 kommentarer:

Anna tassar in.. sa...

Åh..men du jag har heller aldrig haft önöjet att läsa det där magasinet..men ska nog försöka få tag på ett ex..mmm det ska jag..grattis grattis..så kul när man blir glad och lycklig.

Hagbacken sa...

Hej Susanne! Vad roligt att du blev glad! Den ÄR helt underbar (och beroende-framkallande)Hann aldrig skicka den i sön, så ber om ursäkt för att den blev en dag sen! Trevlig läsning, och tusen tack igen för dina rara ord!

Kram Linda

Anonym sa...

Tack för din fina kommentar hos mig. Härlig tidning du vunnit! Kram S

Anonym sa...

Ja jag måste kika i din fina vinst när jag kommer hem till dig så jättekul är nyfiken. Stolen ger mig goda minneskickar, har kompisen hemma hos mig, som nygift bytte jag till mig dessa av min mormor, så älskade min morfar ( som jag tyvärr aldrig träffat ) att måla allt i dalablått när mormor o mammsen var på semester. Säkert om du skrapar till botten hittar du dalablått, som min mormor inte var förtjust i. Ja så var det även en minnes stol, tänk alla dessa gammla saker som omhändertages i dag o återälskas just bara HÄRLIGT. Kram o önskar en god natts sömn

Blåbärs och smultronstället sa...

Grattis till din fina vinst. Finns tidningen att köpa i affärer? Jag tror att jag sett den. En liknande stol har jag som jag ska måla vit i sommar. Tack för den fina musiken, älskar också musik av olika slag. Vi sjöng Idas sommarvisa i skolan med min etta idag:-)
Ha det gott!
Kram Susanne

hemma hos lilla mej sa...

Grattis till vinsten .Vad roligt att du gillade den.Ha en skön kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Anonym sa...

Hej Sussie Vad trevligt med musik på morgon kvisten men hallå Jag vill höra din sång som du spelade in den är bara så bra vilken härlig sång röst du har ha det gott gullan

Lisas torp sa...

GRATTIS till dej att du vann en sån fin tidskrift! Jaha, så du har också blivit fast och förälskad! Samma här ska du veta!
Jag har både 2:an och nu nr 3 och jag har även beställt den 4:e som kommer i slutet av juli!
Visst är det en helt underbar tidskrift, som inte är proppad med reklam sidorna igenom! Underbart vackra inspirerande bilder, pedagogiskt upplagt! Helt, helt ljuvlig. Den väntade på men när jag kom till torpet - gissa oom jag bara satt här och njöt i fulla drag!

Härlig musik du har fixat också! Ja, du har då så fin sida så det är en fröjd att titta in!

Här är ruggigt väder idag - kanske blir det bullbak, jag får se!

Kramar
Lisa

Bodil sa...

Jag har bara hört gott om den tidningen men själv inte titat i den. Blir ju riktigt sugen nu!!! Tur att det är lite kyligt ute idag för då kan du med gott samvete sitta inne och läsa och njuta. Lite kaffe, lite bulle, och trevlig tidning. Dagen är räddad!!!
Idag har jag scrollat långt ner på din sida och läste då om sorgen efter er goa vovve. Detta har jag helt missat. Jag förstår precis hur det känns. Vi miste ju också en hund helt nyligen.
Kram, kram

Vända blad sa...

Grattis till vinsten! Var själv med och tävlad, men köpte tidningen samma dag, kände på mig att turen skulle gå till någon annan ;)
Det var första gången jag köpte den och visst var det ögongodis från första sidan.
Ha en bra dag, ska kika vidare på din blogg nu!
Kram Maria

MonaA sa...

Grattis till vinsten! Visst är det mycket fint i den, man blir ju helt sjuk i vill-ha-tarmen, hihi!
Det är en njutninga bara att titta i den!

Njut!
Kram kram
Mona

gästbok och besöksräknare