söndag 6 september 2009

En Sjö?När jag tittade ut över åkern idag trodde jag att vi fått en gullig liten sjö utanför oss..
Men nej,, kolla vilken översvämning efter allt regn som kommit..
Jag hade visserligen tyckt att det varit mysigt om vi hade haft en sjö lite närmare där vi kunde haft en lite eka som vi kunde rott ut i på kvällarna..
Eller bara kunnat sitta på bryggan dinglat med benen och filosoferat en stund..
Jag tror däremot inte att killen som arrenderar våran åker tycker att detta är så mysigt!


Det går framåt med bygget..
Det blir värme slingor i golvet..Vi tänkte först inte ha det men killen som bygger sa att dom flesta ångrar sig att dom inte lagt in det..Så ,så får det bli..

Fönstret som jag redan har skall sitta så jag får utsikt över "Sjön"..
jag vet på ett ungefär hur inredningen skall bli och hur jag vill ha det..Spännande !
Kram för stunden..

8 kommentarer:

Lisas torp sa...

Så trist att ni fortfarnade är hängiga!!! Inte kul med tandläkaren heller - usch, men skönt sen när det blir fixat förstås!

Ja det vill jag lova - sjöutsikt - bara sådär!!!! Men, men inte kul med vattensjuk mark när man odlar, eller vad man nu har den till.

Så långt ni har kommit med utbyggnaden ändå, och värmeslingor är nog klokt. Åh, så härligt med en riktig tvättstuga i sitt hus!!! Det kan jag bara drömma om!
Har just nu tvättstugan i stan och det är ett evigt spring och ett passande mellan tvättar och torkning, men perfekta maskiner och allt annat förstås.

Tack för gissningen på min "gåta"! Och jag tror banne mej du har rätt den här gången också!!! ha-ha!!
Fortsätt krya på er nu!
Kramar
Lisa

corrina sa...

Jag väntar fortfarande på att komma till min tandläkare, bet ju bort en bit av tanden för nån vecka sedan. Lite rädd att få infektion då jag har tandläkar skräck. Mysigt med sjö, som du säger hur man nu ser det. Vad mycke regn ni måste ha fått. Hoppas att det blir en ok dag för dig i morgon. Själv skall jag jobba ons.tors med att städa hotell rum igen. Kram

Anonym sa...

Värmesalingor, de ä gött. Med tanke på massa kläder o fukt, hade detta själv en gång o det var toppen, hm mitt badrum även o det var just mysigt. Så underbart med ett större rum för tvätt +++++ hm där kan man ha sin egen lilla mysvrå stänga in sig o mja STRYKA eller så. Massa kramar för tillfrisknad i stöva från ja just från mig

Anonym sa...

Hej Susanne! Tack och visst gäller det att bara ta hand om dagen.... Härlig tvättstuga ni får med värmeslingor i golvet. Önskar att vi hade haft ett eget rum för all tvätt. Det blir ju en del med två småkillar...:) Krya på er! Kram Sofia

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Susanne!
Alltid kul att kika in hos dig. Ser att ni varit sjuka, hoppas ni är piggare nu.
En egen sjö vore inte så dumt, men om det är på fel ställe blir det kanske inte så bra...
Älskar Gabriellas sång som du har i bloggen, jag får alltid tårar i ögonen när jag hör den:-)
Kram på dig!
Susanne

Jenny sa...

Hej Susanne!
Oj, sjöutsikt bara så där;)

Vad härligt att få en tvättstuga och vad bra att ni lägger in värmeslingor, det blir ju lite jobbigt om ni hade ångrat er längre fram annars:)

Usch, låter inte kul med tanden..

Ha en bra kommande vecka,

Kramis Jenny

Uttan sa...

Ja ert hus stiger i värde nu när ni har sjöutsikt ;)
Det går undan med bygget kul när man får börja planera hur man ska ha det.
Ha en fin måndag hoppas Ni mår lite bättre i dag!
Kramar!

Anonym sa...

Tycker det ser underbart ut med en sjö där. Tänk så underbart att kunna ta en tur med skridskorna när Kung Bore finner för gott att lägga ett istäcke över sjön,lilljenta skulle ha gott av detta. Men känner sorg över för han som skall ha marken till något mer jordnära än isdrömmar. KRAM o förlåt att jag redan tänkte IS men det såg så lockande ut. Ha en goer vecka med alla måsten o mindre måsten ( du vet det finnes MINDRE måsten eller hur )

gästbok och besöksräknare