söndag 20 september 2009

Kära Vänner!!

Kära Vänner!
Denna lilla bukett är till alla er som skrivit till mig efter mitt förra inlägg.
Efter att ha läst dom så vet jag ju nu att mitt val att öppna mig var helt rätt..
Vill oxå säga att även jag är hos er o kikar men lämnar kanske inte alltid en kommentar ,,men jag är där..
Man behöver inte alltid skriva nått tycker jag det är ju inget tvång..
Känns skönt bara att veta att man är omtyckt för det man skriver och visar..
Visst kommer jag att fortsätta att blogga och kommer att hålla mig på samma spår som innan..
Ibland har man ju lite torka och då får man låta bloggen vila en dag eller två..
Men jag har ännu inte tröttnat..
Nu skall jag fortsätta njuta av denna dag..Pyssla lite i hemmet..
I morgon skall jag till min Läkare och hoppas på stor förståelse hos honom..
Massa kramar till alla er som läser min blogg och tusen tack för att ni bara finns där..
Ha en fortsatt skön Söndag och njut av höst solen..
Kram


12 kommentarer:

Lisas torp sa...

TACK för den härliga buketten! Så färgstark och vacker den är - och det är säkert DU också!

Lycka till imorron!
Kramar
Lisa

snor och glamour sa...

Tack för de fina blommorna! Tar med mig dom till min blogg om det är ok!
Massor av kramar!

corrina sa...

Tackar ödmjukast för blommorna, det gör sig fina här hemma ; ) Här har det varit en relativt lugn dag, pallar inte så mycket då det värker. Men som man bäddar får man ligga, fast nu är det mesta gjort här hemma som borde innan vintern. Har iaf gjort mig en äppelkaka som är utmärkt till kaffe eller tee. Kommer du över? Kramar

hemma hos lilla mej sa...

Tack för den fina buketten.Hoppas att du haft en skön dag i det fina vädret.Lycka till hos läkaren i morron.....Ha en mysig kväll kramizar ~~~~RITA~~~~~.

Annika Christensen sa...

Underbar färgklick piggar upp en liksom.
Även om jag inte är så flitig på att skriva till dig men jag tittar iallafall.
Ha det gott
annika

Madicken sa...

Hej vännen! Tack för att du delar med dig av dina tankar och bekymmer. Jag tror oftast att det hjälper mer än stjälper, så att säga. Många känner nog igen sig eller har bekanta med samma problem och ju fler man hör som har sjukdomen... detso mer får man grepp om den. Jag själv känner tre stycken förrutom dig som har fibromyalgi. En av dem är Birgitta med bloggen Mitt ljuva skafferi. Har du varit inne hos henne?

Jag är så ledsen att jag inte hinner gå in så ofta i bloggvärlden längre. Barnen är i en ljuvlig, men livlig ålder (3,5 och 1,5) och jag har dessutom börjat arbeta lite grand igen.. men jag hoppas att det ska bli mer tid framöver.

Sköt om dig och tack för att du fortfarande besöker mig som knappt lägger in några inlägg längre!

Kram
Victoria

Blåbärs och smultronstället sa...

Ville önska dig lycka till hos läkaren. På torsdag ska jag till en magspecialist, hoppas på gott besked.
Kram Susanne

oumberligating sa...

Hej Susanne! Det är väl såda inlägg som du gjorde senast som verkligen gör en "blogg" läsvärd på alla sett. Att bara rada upp "skönhetsupplevelser" blir till slut nästan lite "hysteriskt". Att blanda in och skriva lite personligt, ger verkligen liv åt både bloggen och skribenten.
Min blogg som jag nu skriver ifrån var ju i princip likadedan, fullt men "Oumberligating" i början, numera mest Oumberliga tankar, fast visst varva jag med saker som man kan "förlora sig i".
Ser att inte så många blir jublande glada över mina 1700-tals historier, men tänk om jag bara lyckas väcka intresse hos en enda bloggare om 1700-talets möbelmästare?
Ja, nog om det, fortsatt du och varva med "stark personligt", kanske någon någon gång skriver något lite spydigt, men det får man ta. Har du någon fibroinformation som du vill ut med så skriv gärna in den på min andra blogg www.jernsaxen.blogspot.com , jag får inte så många kommentarer där men desto fler mail. Märks att man gärna vill prata om sin "problematik" men helst inte lämna ut sig för mycket, därför har Jernsaxens verksamhet nu en liten "dold värld", men det är inte att föringa på något sett, tvärtom.
Ser att du lagt in några bra länkar på din sida, har du något emot att jag länkar ifrån Jernsaxen till din sida?
Ha det så bra som det bara går och kram ifrån Peter!

Hemma på Landet sa...

Ta hand om dig gumman. Det är inte roligt att må dåligt.Kram Stina

Peter Olofsson sa...

Hej Susanne! Nu har jag lagt till dig på Jernsaxens informationsbloggsida, hoppas fler hittar till din fina och läsvärda blogg!
Kram ifrån Peter!

Jenny sa...

Hej Susanne!
Vilka vackra blommor:)

Har inte hunnit kika in här hos dig på ett tag så jag missade förra inlägget men har nu läst ikapp mig. Vad skönt det måste vara att äntligen ha fått träffa rätt person som kunde ställa en diagnos på vad det är du har.
Hoppas det gått bra hos läkaren idag.

Gillar bloggar där det inte bara skrivs om vackra saker utan även om upp och nedgångar, familj, mm. De känns mer personliga och intressanta. Själv har jag valt att ha det på en lagom nivå med vad jag berättar om mig själv. Hade jag varit helt anonym hade det kanske varit annorlunda. Nu vet jag att kollegor, familj mfl sitter o läser, då känns det inte helt rätt att berätta om för privata saker, du fattar säkert vad jag menar:)

Ha en skön vecka söta Susanne!

Kram Jenny

Anonym sa...

Tack för blommorna. Ja dom kan skänka glädje till många just för SIN FÄRG. Att dela med sig av upplevelse,saker o ting,tankar,o en del av sina sjukdomar ger till oss bloggare en liten tankeväckar,glädje,kraft till nya tag,o en gemenskap i mångas utanförskap,o ensamhet. Men en del kommer alllllllllldrig på pränt för man har ju egna rum. Sköt om dig o var just den du är, då kommer du att finna styrka till allt runt dig. Tack för att vi får ta del av mysselpysselprat.O även alvar. En bloggtassare

gästbok och besöksräknare