lördag 12 september 2009

Just nu..

Ja så är det..Just nu önskar jag att jag fick sitta här ..
Att känna friden, lugnet ..
Och just bara få lov att vara..
Godnatt....

6 kommentarer:

Fyra årstider ღ My Lovely Four Seasons sa...

Gud vilket underbart ställe..får jag följa med.
Kram Lotta ♥
Älskar denna låt!!

oumberligating sa...

Ja visst ser det härligt ut och jag förstår vad du menar, men de sista dagarna har jag haft så "djäkla tråkigt" så nu vill jag ha fest, men de flesta i vår bekantskapskrets börjar "slöa till sig" så det är inte så mycket "disco" som jag vill, men efter som mina vänner tjuvläser allt jag skriver, inklusive mina kommentar inne hos mina bloggkompisar, så hoppas jag nu att någon bjuder på fest, om inte så skaffar jag en ny bekantskapskrets, kanske hämtar dig rentav (ler).
Sedan efter en partynatt så lovar jag att gå med dig ner på stranden och bar njuta av lugnet och vågornas brus och lukten av tång och kanske rent av känna det tidiga höstlukten!
Ha en fin helg och Kram ifrån Oumberlige Peter!
PS: I värsta fall så får jag ge " Lilla Frun" lite extra Morfin så hon åtminstone orkar med en dans (ler)

Lisas torp sa...

Ja, det var verkligen en rofylld bild! Bara genom att titta på den känns andetagen lugnare!
Ha en skön helg!
Kramar
Lisa

Anonym sa...

Ja denna bilden är fridfull, om du blundar o bara låter allt komma till dig så lovar jag DU ÄR DÄR. Med tankens kraft kan man mycket, ja ja trams eller hörde jag något. Kram o ha en goer helg, det verkar som du har svårt at komma till ro på kvällen eller mer natten, sätt dig ute en stund o andas in, känn alla dofter runt dig,o stillheten. LOVAR det är UNDERBART ( aha du har prövat gott ) förstår du längtar till havet,men är det inte så att utan längtan blir det litet TOMT. Kram från tyckmyckan ( tror jag vill vara där o mysa i den mjuka goa sanden hm inte dumt)

Bodil sa...

Vilken härlig sommarbild. Känner riktigt värmen och doften från havet.
Hoppas din helg blir avslappnande med eller utan hav.
Kram Bodil

corrina sa...

Jag följer gärna med om jag får. skulle behöva få lite frid just nu. Men jag tar nog med mig mitt barnbarn för han kan jag inte vara utan. Hur skall det gå om de får eget boende, då menar jag hur går det för mig som vant mig att ha den lille kring mig. Nu skall jag träffa john blund med så kram på dej

gästbok och besöksräknare