onsdag 14 januari 2009

BesöksräknarenEtt litet snabbt inlägg..Helt plötsligt var min räknare borta från min blogg.Och jag har inte ens varit inte och grejat idag..Konstigt!! Är det nån annan som varit med om det här?Så nu har jag fått lägga in en ny..Det är ju lite tråkigt att hamna på noll igen..Ja ja så är det i teknikens värld..Kanske den dyker upp igen nu när jag lagt till en ny.Idag har det varit en lugn dag..inte gjort så mycket rätt trött,,kanske gjorde för mycket igår..Trist att jag inte har så mycket nya bilder men jag hitta det här i mina gömmor..Det är från min trädgård en av min favoriter som dyker upp lite var stans när man väl fått dom att trivas.Och mig gör det ingentig för dom är ljuvliga så dom får gärna blomma överallt i trädgården..Akleja

3 kommentarer:

Lisas torp sa...

Nu går det ju riktigt bra här! Fina bilder och allt på plats!
Jättevacker är den blomman - Akleja - det har jag också hos mej på torpet, och det är sant att de förökar sej.

Besöksräknaren har alltid krånglat hos mej. Jag har en nu, men den visar helt fel - nåt fel är det nog på min dator eller så.
Kan ha nåt med Java-script att göra - själv fattar jag noll!
Ha en bra vecka!
Kram
Lisa

Karin sa...

Hej Susanne!

Åh, jag älskar också aklejor! De förökar sig också i vår trädgård och jag kan också ha dem precis överallt.

Jag litar inte heller på min räknare. När jag kollar i ena datorn så visar den en siffra och i den andra en helt annan. Vissa dagar har det varit flera tusen mindre och sen fler. Jag är inte så bra på tekniken, men det finns kanske olika bra sorter?! Men att den skulle kunna försvinna helt verkar ju konstigt.

Hoppas denna stannar kvar hos dig!

Varmaste kramarna
Karin

Susanne sa...

Ja det verkar lite skumt det där med räknaren..Nu har jag lagt in en ny får se hur det funkar..Oj jag tror jag stavat fel på aklejan..Ja visst är det en underbar blomma..Jag har massa olika sorter har inte så där jätte bra koll på namnen men jag älskar dom.Synd bara att dom inte blommar hela sommaren..Ja nu har jag fått lite ordning på Bloggen men jag sitter varje kväll och pysslar,,det är jätte roligt..Och jag blir så glad när ni har skrivit man vill mer då..Kram till er.

gästbok och besöksräknare