fredag 16 januari 2009

Frost
Visst är det underbart med frost ..Det blir så fantastiskt vackert i naturen ..Denna bild tog jag på veranda fönstret för en stund sen... Just då sken solen men nu har det mulnat på igen,,Vem vet kanske det blir snö.

Kisse sitter och njuter av solens värmande strålar. jag kunde inte låta bli att ta ett kort på honom...tycker han är så mysig..


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hello ! Det är så kul att titta inom, flotta bilder, ja frost ger så mycket vackert det som bara var pinne med litet grenar blir ett helt äventyr, Misselunsen är så fin. Tycker du fixar detta jättebra Lycka till i fortsättningen. Kul att tassa in o kolla, vad har kommit upp som ger min dag ,litet extra Klem från en kikare

Madicken sa...

Såklart kan vi väl hjälpa varandra med lite trädgårdstips framöver! Det blir skoj!

Vilka underbara bilder! Frosten är underbar! Jag gillade också sockarna i förra inlägget. Har du börjat sticka ett par eller?

Kramis!

Susanne sa...

Hej.Nej några sockar har det inte börjats med ännu.Fast jag ska försöka det har jag lovat mig själv...Just nu har jag gardin projekt på gång..Får se om jag hinner att ordna det imorgon..Trädgårdstipsen ser jag fram emot..Kram

gästbok och besöksräknare