torsdag 22 januari 2009

Härliga tidningar..






Titta vad som kom i brevlådan idag!! Tre stycken helt underbara tidningar..
Jag har ännu inte hunnit titta i dom ..så jag har massa att mysa med när stunden är min..:)
Idag har jag försökt att sy lite,,bilder på vad får ni se en annan dag..
Men det blev en gardin (Rullgardin) i alla fall...Rätt nöjd men inte helnöjd men det är klart det är man väl sällan med det man gör själv helt och hållet..Inte jag ialla fall..
Tycker ni på alla inrednings bloggar är så fantastiskt duktiga..

Igår fick jag lite reklam från "Skaparglädje" Jag har varit med i den klubben förut..
Nu får man tre böcker för 19.- st ..Har mina funderingar kanske gå med igen,,jag blir kanske som min kära mor,,som är en "Bokoman"..Går med köper får massa fina böcker kanske en fin filt eller nått..Sen köper man nån mer bok och går ur...
Vips så har man massa fina böcker att titta i och få inspiration av..Lite fräckt kanske men jag tror inte vi är dom ända som gör så..Eller?



Man fick köpa en Tilda bok billigt "Tildas Hus" för 139:- det tycker jag var billigt och jag skulle sååå gärna vilja ha den..
Min sy maskin har varit med om mycket så man får liksom ingen lust att köpa nått dyrt tyg om maskinen får för sig att krångla..
Blir nog en ny lite längre fram till våren..
Ja mer än så här blir det inte från mig idag..Kram från mig till er.



4 kommentarer:

Mia sa...

Tack för titten och din gulliga hälsning. Nu hittade jag även din fina blogg, lika roligt varje gång man hittar nya fina bloggar att inspireras av.

Välkommen till denna fantastiska bloggvärld, är ju själv också ganska ny (sedan i nov 2008). Självklart får du länka!

Ha en riktigt skön helg!
Kram Mia

Anonym sa...

Nu fick jag lust, att i vintermörkret gå ut o inhandla ja varför inte den underbara tidningen LANTLIV tror att det är just mitt i prick denna dag. Mja man kan köpa många fina bokfynd på loppis o bokrean som kommer nu i feb. Detta rekommenderar jag. Du är en liten flitig myra som fixar o donar själv är jag nog litet lat, o väntar på värme ++ eller en massa SNÖ.Är inne på många härliga bloggar det ger en massa glädje. HA en goer fredagsdag,o kväll tillsammans med fam katter o mys med jakthundarna Tyckmyckan

Anonym sa...

hej sussie .jag har gått in o tittat på bloggar som du sa jättetrevligt till sommaren skall vi verkligen åka till fårfarmen fick lite annat tips också så jag är glad att jag får hänga med på din blogg för tillfälligt går jag här o har ont i ryggen Du har gjort detta bra tycker jag kram gullan

Susanne sa...

Tusen tack för att ni lämnat ett avtryck i min blogg,,så roligt då vet man att den läses..Kram till er..

gästbok och besöksräknare