måndag 6 april 2009

Funderingar & Blommor och väntan på Påskägget

Det är så konstigt ,fast att kvällar är ljusare och på nått sätt gör dagarna längre så tycker jag inte att jag hinner så himla mycket mer för det..Snarare mindre..Visserligen är jag ju inte hemma på samma sätt som innan eller oxå så ställer man kanske mer krav på sig själv när det är vår och sommar..Ger kanske sig mer tillåtelse att "Mösa" mer inne när det är vinter..Eller vad tror ni?
Jag är verkligen glad att startade min blogg tycker det ger så mycket men det blir att den hamnar längst ner på göromål.Tyvärr.
Men idag blev jag så glad när jag såg att mitt favorit ställe att handla blommor hade öppnat för säsongen..Dom har bara öppet på vår o försommar..
"Ålyckan" i Falkenberg heter det. På sommaren fullkomligt bågnar deras växthus och butik av vackra Blommor..

Idag kunde jag bara inte stå emot dessa skönheter.Vita Gula Röda Penséer..Den mörkröda är lite mer röd i verkligheten..Dom skall få pryda lite i lådor och krukor..


Sen blev det lite annat som jag inte heller kunde motstå..Härliga färger nu inför Påsk...


Nu bara jag måste visa mitt Påskägg Metall som jag ivrigt väntar på och som jag fick för billig peng på Tradera..Jag hoppas så att det är lika fint som det är på bild..Önskar er nu en riktigt härlig vår kväll..Gå ut och lyssna på Koltrastens kvällssång..Kram

5 kommentarer:

Bodil sa...

Ålyckan känner jag igen, men jag har aldrig varit där. Jag brukar handla plantor hos Bengtssons Plantskola på Norra Utmarken i Halmstad. Men en gång följde jag med en väninna till en trädgårdsaffär som ligger strax öster om Falkenberg. Vad heter den nu igen???? Det där jäkla minnet. Man kunde köpa grönsaker också där. Det var också ett trevligt ställe.
Jag har varit ute hela kvällen och lyssnat till koltrasten. Han satt högst uppe i tallen och spelade för hela nejden. Livet är allt bra gött!!
Kram

Bodil sa...

Nä jag tänker inte på Ugglarp. Men va fasen att jag inte kan komma på det!!!!
Kram

Designe sa...

Hej och tack för din gulliga kommentar hos mig! Vilket fint hus du har!..måste kika mer!
Kram :)

Anonym sa...

Hej! Blommorna var såååååååå vackra för nog ta mig i kragen o fixa litet på min balkong till Påsken. Superfint plåtägg säkert jättevackert lycka till..... Du är en riktig sakeletare o finner många fina fynd. Ha en goer PÅSK med fam o njutarstunder runt hus o i hem.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Kikar in å önskar er en underbar PÅSKHELG.
Hoppas på en solig å skön sådan
♥ ♥ ♥
Kramiz Nilla

gästbok och besöksräknare