fredag 3 april 2009

Tilda Burkar och en cykelkorg

Igår var jag så trött och hade ont både här och där,så bloggandet fick vila en dag..Kanske lite vårtrötthet eller så är jag inte van att hålla på hela dagen helt enkelt...
Men jag är så glad för alla fina kommentarer som ramlat in ..Roligt när man kikar in och hittar både nya och gamla känningar som skrivit..Det värmer.och gör att bloggandet ger ännu mer..
Iallafall tittade jag inom Panduro´s Outlet som öppnade här igår här i Ullared..Sååå mycket fina saker..Jag håller inte själv på med scrapping men för den som tycker om det måste detta ha varit ett litet paradis,,Men jag köpte lite smått som jag tänkte kan va bra ha..Även inför Julen. Men eftersom jag är en "Burkoman" Så kunde jag barainte låta bli att köpa dessa två Tilda Burkar..Motivet är ju Juligt jag vet men jag kunde bara inte låta bli..
Hur söta är inte dessa små möss?
Jag har fått hem en del grejer från min praktik plats som jag är super nöjd med men dom ligger forfarande i påsen så dom får ni se en annan dag..Men den här lilla söta cykel korgen för 20:- var jag bara tvungen att få med mig hem idag..Jag kanske borde ge den till min tös,men på nått sätt skulle jag villa fylla den med massa blommor och hänga den på verandan till sommaren och så får det nog bli..Den lilla glasburken fick oxå följa med hem..Ja ja,jag och burkar..Imorgon ska bli ytterligare en dag med sol..Så jag ska försöka att orka fixa lite ute,städa veranda och ordna lite i mina rabatter..Nu önskar jag er en fortsatt trevlig fredags kväll..Och en härlig och solig Lördags Morgon..

2 kommentarer:

snor och glamour sa...

Å så mycket fint du shoppar jämt!
Nej tyvärr hann jag inte åka till Panduro men jag skall försöka ta mig dit ev nästa vecka. Jag skriver till dig innan jag åker dit... Har hört av flera att det är ett paradis för scrappare så jag kommer väl bli galen där nere :) suck!
Tyvärr är tårtan slut men nästa gång jag bakar en lovar jag att du skall få en bit...
Ha en härlig helg!
Kram Ann-Louise

Anonym sa...

Burkarna var sååååååååååå gulliga, o korgen skall du helt klart ha kanske blommor i eller tillsammans med ditt nya jobbarbord,fylld med tygbitar,spetsar +++ sådant smått o gott som är bra att ha nära tillhands,men men hur hänga upp,kanske blommor är mer mitt i prick, lycka till med alla fynd. NU SKALL MOR ut i dag o fynda hm hm blir det en bok nej nej jag skall ju komma fram här hemma.... Kram till Helgen med fam hus o trädgård ... njut långsamt.

gästbok och besöksräknare