tisdag 7 april 2009

Min Lycka är ...

Min lycka är stor idag..Då jag under mina 7 år här nere knappt sett några tussilago ,varför vet jag inte. Men så idag kom jag på,,att upp på en väg här i närheten hittade jag tre stycken ett år..Jag tog min tös upp en sväng för att titta..Lycka!! Det var alldeles gult vid väg kanten..
Åh så underbart att få ta med några hem och bara njuta..Nu hoppas jag att jag varje vår kan glädjas åt denna gula plätt...Kramar till er..
Vill Också Passa på att Gratta min kompis dotter Sofia som fyller 15 år idag..
Hura hurra hurra..Massa kramar till dig Fia


5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej hopp,så gott att det kom nya där jippi ja detta var litet av en present, gott nu kom den lilla koppen till nytta. Tänk så mycket lycka det kan finnas i att sätta näsan i en liten knippa tussisar,naturen har mycket att bjuda

Bodil sa...

Ja du Susanne, mitt minne är kass. Tror du jag har kommit på var handelsträdgården heter. Har funderat hela dagen. Icke!! Så jag ringe till min väninna och ställde frågan.
Handelsträdgården heter Gödastorp. Där finns det massor av sommarplantor och jättefina grönsaker. Perenner och buskar vet jag inte om de säljer, men jag tror det inte. Åk dit lite längre fram i år. Jag tror inte du blir besviken.
Kram

snor och glamour sa...

Å ååå så härligt med tussilago! Jag har inte sett några ännu.... :(
Kram kram

Monica/Moa sa...

Så mysigt med de första tussilagona.. jag har inte letat än men kanske finns de här också.. ha en skön påskvecka.. Moa

oumberligating sa...

Tack för din fina kommentar inne hos mig! Viktiga saker som du tar upp återkommer till dig om det senare. Helt kort så kan jag ju säga att det är sådana här fina bloggar som du har som jag vill länka vidare till ifrån en huvudhemsida om Smärta, börjar få ihop ganska många nu, men när det är dags att sammanföra alla så hoppas jag att de som vill vill berätta lite om sin problematik. På såvis göra att männsikor inte känner sig ensamma när de är sjuka, men som sagt jag återkommer till det senare. Nu ser vi till att ha en trevlig Påskhelg du och jag! Ha det gott på alla sett mvh från Peter Olofsson!
PS: Fina bilder!

gästbok och besöksräknare