onsdag 6 maj 2009

Datorn har pajat...

Jaha nu vad det nästa sak som har "Pajat" för oss..Ett stort suck..
Som tur är har vi två datorer men allt det viktiga låg i den andra datorn..Har vi riktig tur så kan min sambos kompis fixa så vi iallafall kan rädda viktiga saker..Har vi otrolig otur så försvinner massa fina bilder ja allt i princip,,
Dessa jäkla maskiner rent ut sagt!!!!
O varför är man så dum så att man lägger hela sitt liv i en dator..
Ja nu vet jag inte hur det blir med bloggandet..Skall försöka lära mig att lägga över bilder på den här..
När det blir en dator till det vet jag inte..Jag undrar vad som skall hända nästa gång??
Vågar inte ens tänka tanken.. Kram o Godnatt

6 kommentarer:

Lisas torp sa...

Men usch, stackars er! Jo, jag vet precis hur det känns och så himla beroende man har blivit också! Jag hade trassel med min för en tid sen - helt olidligt är det ju, speciellt med saker man har sparat, mest bilder men annat också!

Håller alla tummar för att det ska gå bra!
Kramar
Lisa

hemma hos lilla mej sa...

Vad trist när saker pajar.Tur ni hade 2.Häller tummen att det går att rädda viktiga saker.Ha det gott kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Anonym sa...

Stackars ER hoppas allt går att fixa. Ja vet så litet om sådant,men vet hur ledsen man blir. Tänk vad dessa datorer o övriga hjälpmedel i vardagaslivet har tagit över o ger så mycket glädje o irritation,men man bara älskar dom. Kram o lycka till med dator o dagen i övrigt

livet på utanäs sa...

Datahaveri kan få den mest balanserade människan att bli skogstokig ... min man råkade spilla på våran dator (hur man nu lyckas med det) så den tvär dog. Som tur var gick allt att spara på en extra hårddisk ... TUR för han !!!

Hoppas att det ordnar sig...
Ha en toppen helg !
Kram / Sussi O

Anonym sa...

Hej!
Nej, fy attan, det är så jobbigt när datorn pajar! Jag fick ju ljuskronan på min alldeles sprillans nya dator! Fick en ny på försäkringen, som tur var.
Korgstolen var ju ett riktigt kap! Och ljusstaken skulle naturligtvis hem till dig, den är ju jättefin! Vissa saker talar till en, men ibland lyssnar vi inte! Men denna gång gjorde du det!
Ha det bra!
Hulda

Annika Christensen sa...

Trist det brukar ordna sig.
Ha det gott
Annika

gästbok och besöksräknare