onsdag 6 maj 2009

En Regnig morgon..

Jag vaknade till ett regnigt Fare idag,brr..Det är konstigt man vågar nästan inte önska lite regn för då kommer det och vill inte sluta..Tycker aldrig vädret är normalt nästan alltid extremt åt det ena eller andra hållet..
Har inte skrivit på ett par dagar har inte mått så bra,, nej min kropp är verkligen inte alltid på topp helt plötsligt så har jag bara feber utan att egentligen vara riktigt vara sjuk..Ja ja det är tydligen nått jag får lära mig att leva med..och försöka att inte deppa ihop..
Nu vill jag visa ett verkligt fynd jag gjort en underbar korgstol,,tänk en fin dyna i denna så fin den kommer att bli..Det bästa av allt var priset..20:- Är det inte helt otroligt..Jag var bara tvungen ja det förstår ni säkert..Jag hittade oxå dessa fina tallrikar ,,jag tänkte genast på min mamma som är en " Blåo man" hon älskar blått..Så jag köpte en till henne en till mig 10:-

Varje gång jag varit på min Tisdags Loppis så Har jag sett den här Ljustaken varje gång har jag tagit upp den ställt ner den och tänk," nej vad skall jag med den till..Men så nu tänkte jag att det är nog meningen att den skall bo hos mig,,så nu fick den följa med hem..10:-


Visst är det härligt med fynd..

Jag beställde från Odla.Nu,, lite sticklingar..så kom dom igår..3 Stycken Änglapelargoner 3 stycken Fuchsia Storblommiga 3 sorters Klockmalva.. Så när jag kommer hem i eftermiddag skall jag plantera dom och hålla fingrar i kors..att jag lyckas med om..


Till sist vill jag bara visa en liten fin ask som jag köpt från Tradera gullig eller hur..Ja som ni vet är jag en "Burkoman" Så det finns många mer att visa..Nu vill jag önska er alla en skön dag trots regnandet ,,titta igenom dropparna och se vad grönt och vackert det har blivit ute..Vad gör då egentligen lite regn..Kram

6 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken fin korgstol.Men vilka gulliga blommor du har på trappen.Älskar blommor och denna årstid när man kan plantera och göra fint ute.Vilka fina fynd du gjort.Kul när det slipper bli så dyrt.Ha en skön dag kramiz ~~~~RITA~~~~~~.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Halloj!

ååå så fina fynd..korgstolen är bara såååå ljuvlig.
Ljusstaken vill jag gärna ha...hihihi...letar efter en sån men finner ingen...

Kramizz nilla

Lisas torp sa...

Ja, visst är det trist när det är mulet och bara regnar! Men man får tänka på att det är bra för allt som växer och att det säkert går över snart! De har ju lovat värme och sol på fredag.
Vi har inte fått så mycket regn, men lite igår och även några droppar idag, och jag håller tummarna för att torpet får sitt också.

Så jättetrist att du inte mår bra! Hoppas att du kryar på dej när vädret vänder sen. Jättetråkigt när man inte mår bra, då är ingenting roligt!
Tycker ändå att du håller modet uppe och gör fina fynd på loppisar m.m. Stolen var ju verkligen ett fyn och med en dyna i - jätteskön att sitta i och den knarrar säkert sådär mysigt, ibland efter att man rest sej, som om den har eget liv!:)

Jättefina fynd och det är klart att du skulle ha ljusstaken, den var ju suuuuperfin!

Ha det nu så gott och sköt om dej och försök tänk på roliga saker då och då....!
kryapådejramar
Lisa

Anonym sa...

OH! Jag kan se en goer dyna, fluffig o hög. Den är mitt i prick på verandan, tänk att sitta en sommamorgon o bara vara,kaffe o filesoffstund. Det är livsnjutning, tänk vad du fyndar. Lycka till med blomsterbabysarna. Kram till kvällen o kryapådig tankar. Moderen blir gad för en sådan fin blåblommig tallrik

Polargrevinnan sa...

Hej!
Tråkigt att du inte får må bra.
Det är ju bra, att lite loppis kan pigga upp.
Jag älskar blått, din tallrik skulle passa hos mig. Jag köpte en blå glasvas igår på Röda Korsets Kupa, 15 kronor var priset. Nu väntar jag på liljekonvaljerna, det blir snyggt.
Kram Viola

Gitte sa...

Snubblade in via en lång googlig bloggresa och såg i en kommentar att vi bor nästgårds. Kikar in och Vinkar till!

gästbok och besöksräknare