söndag 3 maj 2009

Vart tog helgen vägen?

Ja det kan man verkligen undra, allt man trodde man skulle få gjort..o nu är det redan söndagskväll..Ja ja..
Igår spenderade jag rätt mycket tid med Ida vi var o köpte nya skor till henne dom jag köpte häromdagen var för små..Oj oj vad hon växer..
Ja sen tog vi och armbågade oss fram på Gekås huamej så mycket folk,,och det är bara början inför sommar invasionen..Vi köpte en glass på vägen ut och njöt av solen..

Igår fick jag sån lust att baka Bullar,just nästan bara för att det doftar så gott i köket hemtrevligt..Dessa bullar är super goda..

Idag har det varit ganska små kyligt fast mer normalt för årstiden egentligen, fast jag börjar bli orolig för blommorna,,jag har redan sett knoppar på Prästkragarna ,fy alldeles för tidigt..så det kanske är bra att vädret stannar upp lite..

Jag är ändå glad över att jag har fått gjort rätt mycket av det jag ändå tänkt idag. Många Blommor inomhus har fått ny jord nya krukor. Och jag har bytt Gardiner i mitt vardagsrum lite mer sommar..I Torsdags innan jag åkte hem så var jag inne på mitt Favorit ställe Ålyckan och köpte 10 Pelargoner i en låda för 189 kronor det blev två extra oxå ..


En början till det paradis jag visade för ett tag sen på ett vykort..

Varje år väntar vi på våran lille vän som kommer till oss men i år trodde vi inte att han skulle komma,för han brukar nästan alltid komma samma tid..Vem pratar jag om kan man undra jo..Våran fina lilla Ärla..Ja det är egentligen är dom två och vem som är vem har jag ingen aning om,,men jag vet ialla fall att dom kommer väldigt nära oss inte alls skygga..Ja jag bara blir så glad när jag ser dom trippa ute på gården..

Visst är den gullig?

Ja nu är det dags för dragning snart i min lilla utlottning.... Jag kommer att göra dragningen när jag kommer hem på eftermiddagen så på kvällning i morgon kommer jag tala om vem som vunnit..Lycka till..Och du som inte chansat,, än finns det lite tid kvar..

Kram till er alla goa människor där ute..Godnatt...

5 kommentarer:

Lisas torp sa...

Vilka härliga pelargoner - riktigt somrigt och vackert med de ljuvliga färgerna!

Ja, visst går helgen alldeles för snabbt och allt knoppas också så snabbt, så man kanske rent av blir dragen vid näsan av sommaren om allt sker på en gång. Men nu ska det bli lite kallare och hoppas det blir regn, det behövs.

Åh, så goda bullarna ser ut, man riktigt känner doften!!!!

Sädesärlan ja, så jätterar den är. Jag har också ett par som brukar trippa fram när jag klippt gräset. Den är verkligen jättesöt!

TACK för go kommentar hos mej och jag önskar dej en jättebra vecka!
Kramar
Lisa

Anonym sa...

Så underbart med en luftig trådgardin,av den bilden får man en längtan till något annat o en annan tid, o så pelargoner. Bullar till detta kan det bli mer mys pys. Ha en go vecka! Klem

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina pellisar.Jätte fina färger.Det är konstigt att helgerna går så fort.Men det är väl så närman har roligt.Ha en mysig måndag kramiz ~~~~~RITA~~~~~~.

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej hej!

ååå vilka underbara bullar....har köpt hem inedienser men längre än så har jag inte kommit...hihihihi..men det ska ju bli regn nu några dagar så jag får välpassa på då...

Så fina pellisar du köpt oxå...dags att göra det här oxå..blomlådorna gapar tomma...

Kramizz Nilla

Marie//Tekla Maräng sa...

uja helgen har gått i raketfart och ändock innehöll den 4 dagar...
Vilka underbara pelargoner du har köpt. Mina står på tillväxt inne i köket.
Ja sädesärlorna är verkligen ett underbart vårtecken och så fina kort du har lyckats att ta på dom.
Bullar kanske man skulle ta och baka det var ett tag sedan.
Ha en härlig vecka marie:9

gästbok och besöksräknare