söndag 24 maj 2009

Fortsättning....


Nu har jag tänkt en stund och jag måste ändå tycka att det är vackert för annars hade jag nog ryckt bort det för länge sen eller hur.. Jag har varit så trött länge nu och egentligen inte haft mycket lust så idag har jag nog mest pekat vad jag skulle vilja haft gjort,,men jag har försökt att njuta av stunden och tagit lite bilder
En Humla som tydligt hade för mycket last så den kunde knappt röra sig..När den till slut lyfte så lät den som ett Bombplan ,,och den det gick inte fort det kan jag lova...Väldigt vackra tycker jag..

Och så vår underbart snälla och goa vovve,, Tax Damen Embla..Ny duschad dagen till ära...
Nu ser jag på klockan att det egentligen är dax att lägga sig..Konstigt vid 17 tiden idag skulle jag lätt kunnat gå och lagt mig och somnat på studs,,,Varför känner man aldrig så när kl är 23 och man borde stupa i säng..
Fast jag vet om jag inte lägger mig nu ja då kommer jag inte upp i morgon och jag bara måste upp tidigt skall iväg vara i "Byn" kl 09:00..
Jag hoppas att ni alla där ute är nöjda mer eran helg oavsett om ni rensat planterat eller bara suttit i Hamocken och njutit..Kram till allas våran Måndags Morgon


6 kommentarer:

Anonym sa...

Så härliga bilder, maskrosen som alla tycker så illa om ÄLSKAR jag ok ok nu har jag ingen trädgård, men har haft o tyckte även då den var vacker o tänk den är ju ätbar ++´. Så gott att ni fick behålla EMBLA hon ser riktigt stollt ut på desa bilder som hon poserar på. Är nog lycklig över denna uppmärksamhet Nattie

Lisas torp sa...

Ja, det var då ett märkligt ställa att växa på! Och visst är det väl ändå vackert!

Ja, tiden rusar iväg när man är ledig, det kan jag verkligen hålla med om! Och nattuggla är jag allt också och dödstrött sen när man ska upp!

Så grönt och skönt det ser ut i er trädgård ändå - det riktigt lyser!
Hoppas att du får en bra vecka! Idag har det varit en strålande dag här och jag har varit inne hela dagen - bara jobb! Men så är det och snart blir det lite ledigt igen!
Ha det riktigt gott i majvärmen som jag hoppas att ni också har!
Kram
Lisa (Taxdamen är underbar)

Anonym sa...

Hej! Maskrosen är trots allt underbart vacker. Brukar sätta mina i en vas på bordet då barnen gärna plockar dom. Inte har jag hjärta att kasta dom då....:-) Ha en skön kväll! Kram S

Blåbärs och smultronstället sa...

Hejsan!
Vilken härlig blogg du har, jag hittade dig via Jenny på Kråkered. Hit kommer jag tillbaka.
Vi har samma namn och är i ungefär samma ålder.
Ha det gott!
Kram Susanne

essemia sa...

Vilken härlig blogg jag hittade här. Hit återkommer jag gärna, länkar till dig också. Så ljuvliga bilde du tar. Satt och tittade på den lilla humlan hur länge som helst. Och taxdamen är så söt. Längtar efter min lilla tax som vi fick avliva 1997, nästan 15 år gammal.
Hoppas du har en bra dag.
Kram Elzie

Marie//Tekla Maräng sa...

Härliga bilder med humlan.
Embla ser så lurvig och fin ut i sin ny duschade skepnad.
Ja maskrosor är fina innan dom fäller allt pollen och slår ihop sig, men man är ju inte så förtjust idom om dom växer i rabatten.
Kram:)

gästbok och besöksräknare