tisdag 26 maj 2009

Tittar in mellan skurarna..Här skulle jag önska att jag satt.

Idag är jag hemma...varför ja det kan vi ta en annan gång..men jag skall iallafall vara det på heltid i 2 veckor och jag hoppas att alla mina tankar kan samla sig på ett ställe..och finna ro.

Så nu när lilltjejen är på dagis så passar jag på att just bara vara...

Rensat lite i min rabatt jag kan inte fatta var allt ogräs kommer ifrån..och orken vart tog den vägen?Och varför växer inte det man tänkt, där det är planterat utan kommer nån helt annanstans?..Det är nog helt enkelt så att jag får tänka om..Hmm


Köpte lite perenner igår..

rosenstav, Jätteprästkrage .StjärnFlocka Storklocka..
Jag har redan alla utan Rosenstav, som viljat ha länge men aldrig köpt..

Stjärnflockan är en favorit,, denna gången köpte jag en annan sort som kommer att bli lite rödare än dom jag har..Spännande att se om det blir som jag tänkt..

Jag har försökt i nästan 7 årstid att få trädgården som jag vill..Och det där utrycket att
"Rom inte byggdes på en dag" det är väldigt sant..Tålamod och åter tålamod och lust, tid och faktiskt vara lite Modig.att våga pröva sig fram..det har jag lärt mig ..


Dagen började med så fint väder så tvätten fick komma ut men snart blev himmlen grå och dropparna började så sakta komma..Nu sitter jag och lyssnar efter åskan för då gäller det att snabbt dra ut alla kontakter..


Här satte jag mig och kopplade av en stund..

Köpte denna Tidning härom dagen och tycker faktiskt att den var helt ok..Mysiga tips och trevligt upplägg..Vill ni ha nått och vila ögonen i och få lite ideér tycker jag ni ska köpa den.. Nej mina vänner nu tycker jag mig höra lite muller bortom skogen så nu vågar jag inte sitta här mer.. Kram till er dag..

8 kommentarer:

rosenskära sa...

Hej Susanne! Tack för att du tittade in! Här sitter en till tröttluva... För tre år sen lite drygt, blev jag sjukskriven för utmattnin gsdepression. Luften gick ur, inget var roligt. Idag, tre år senare, är jag fortfarande mycket känsligare än jag tidigare var för stress. Kanske varar det resten av livet, det är det ingen som vet. Jag vet bara att jag blir så trött ibland att jag måste lägga mig.

Så om du befinner dig i farozonen - ta varningen på allvar. Vandringen tillbaka är lååång.

Var himla rädd om dig!Kram/Lena

Anonym sa...

Tack för den fina kommentaren! Visst går tiden fort med de små. Innan man hinner blinka antar jag att det kommer att stå ett par 45:or i hallen. :-) Hoppas du snart mår bättre och hinner samla kraferna. Sköt om dig! Kram S

Lisas torp sa...

Säkert skönt för dej att ta det lugnt ett tag, det låter klokt och bra! Det gäller att inte vara för "duktig" bara - något som vi kvinnor kan vara rätt dåliga på! Man behöver nog träna på att bara vara ibland!

Så fina växter du har köpt! Stjärnflockan har jag haft i många år och jag älskar den! Så anspråkslös och fin!
Ja, en trädgård lever sitt eget liv verkar det som ibland - saker dyker upp där man minst anar. spännande också!
Lycka till med dina "bara-vara-stunder"!
Kramar
Lisa

Anonym sa...

Här kommer tankar från en livsnjutare i sina bästa år, så bra att du har insett att det är just kropp o själ du skall lyssna till för att finna jämvikten i livet. Livet är just alla dagar som kommer o går. o om man stannar upp o kosar sig av o till, ger man livet dess rätta värde, vi fick något att förvalta inte springa runt o leta efter, Kram till dina goa tankar o lycka till med blomsterbädd,KLEM fra en bloggtassare

Bodil sa...

Vad vore livet utan en trädgård?? Jag tillbringar så otroligt mycken tid där under vår och sommar. Njuter samtidigt som jag jobbar. Men takten är inte så hög längre. Det märks att man inte är 25 längre..... Men det som jag inte gör den ena dagen får jag ta en annan dag.
Kram på dig och ta det nu bara lite lungt i Fare!!

Anonym sa...

Vilket underbart vackert hus ni äger! :-) & tidningen verkar vara intressant också. Trevligt att få kika in här. Kram!

Blåbärs och smultronstället sa...

Hej Susanne!
Vad roligt att få mysa med en bra tidning och drömma lite. Det ser skönt ut att sitta på stranden i en solstol, men nu får värmen komma.
Ta det lugnt och vila upp dig:-)
Kram Susanne

livet på utanäs sa...

Jo du , det där med trädgård är ett kapitel för sig. När vi flyttade hit fanns inte ens en Vinbärsbuske eller en Rabarberplanta. Det hade bara odlas en massa bönor. Så det var verkligen att börja från början. Att få upp en trädgård tar verkligen tid , tålamod ska man ha också ... man får prova sig fram helt enkelt ...
Ta det nu lugnt i regnrusket ,om ni har som vi , och mys lite inne. Du visar väldigt fina bilder och taxen är helt juvlig , har alltid önskat mig en strävhårig tax , men av någon anledning ligger det istället två Alaskahuskyes i sängen och trynar. De är också söta, men en taxflicka skulle jag gärna ha =)
Jag får nog skjuta det på framtiden ...

Ha det gott !
Kram Sussi O

gästbok och besöksräknare