söndag 17 maj 2009

Denna dagen..Dagen startade med sol men övergick mer och mer i mörka moln..Fast jag hann att njuta en liten stund ute ..Sådde lite frön ut i rabatterna där det är tomt och liksom alltid är så trist..Så nu hoppas jag att det kommer lite färg där till sommaren..Jag har ju insett för länge sen att den här trädgården kommer alltid att var lite vildvuxen kommer aldrig att kunna bli en perfekt växande trädgård..skulle jag rensa bort ogräs o hålla ordning i denna stora trädgård ja då skulle jag behöva ha hur mycket tid och ork som helst ..Och det har jag inte..Och blir det för många måsten tycker jag att det tar bort glädjen så jag får tar det som det kommer..Det brukar bli fullt av blommor ändå här..

Nu har jag lagt upp lite "sommrigare" bilder ser lite roligare ut än snögubbar framför huset..;)
Idag försökte jag få lite ordning på verandan ,,Tvättade av våra gamla Trädgårdsmöbler..Ja dessa är riktigt gamla..Min svärfar som är uppvuxen i det hus vi bor i nu minns när han var liten och det kom försäljare med Häst och Vagn och sålde dessa möbler till hans Pappa..Så ni kan tänka att dom hängt med ett tag..

Jag målade dom vita igen när jag flyttade hit...
Så spolade jag bort alla spindel nät som satt i alla hörnen och torkade av fönster..Så nu är det riktig fräscht o mysigt på verandan.Beställt Tyg som är vatten avisande som jag tänkte jag skulle sy dynor av..Borde vara lättare att torka av när katterna legat o myst på dom eller vad tror ni?
Men fy så trött jag blev när jag fejat bara en liten stund .Vart har orken tagit vägen?Ja ja ..

Kolla min Kanna som jag köpte i den stora affären som ligger där jag bor...Ja ni vet vilken..Tycker denna var lite mysig..


Lite Bilder på Blommor i Min Trädgård just nu..Vacker den Gula vackra Vårkragen..
Jag har lite problem när jag skall lägga in bilder ..Vill inte lägga sig där jag vill och drar man i dom och ändrar,,ja då blir det ett sånt här mellan rum..Är det någon som kan ge lite bra tips.
Nu har mörkret lagt sig över oss och det är snart dax att lägga sig för att orka upp tidigt imorgon..Godnatt alla ni där ute och hoppas att ni har haft en härlig helg..Kram

2 kommentarer:

livet på utanäs sa...

Ja , det var en kanon helg här med massor av sol och värme.
Så mysigt du har på din veranda. Jag ska också köpa tyg till dynor av samma anledning - något tåligt som går lätt att hålla rent... katter har små smutsiga tassar som hinner överallt =)

Jag har samma inställning som du vad gäller trädgården , man kan inte dräpa sig , det får bli lite som det blir , vissa hörn är mer lyckade än andra =)

Ha nu en härlig vecka och njut av försommaren !
Kram Sussi O

Anonym sa...

Kollade som hastigast in här o fick mig litet till livs, den kannan var jättegullig, o ser att lupinknoppen redan är här, o måste skynda att njuta av all denna prakt som så snabbt kommer oss till mötes LUPINER det är vackert. NU ut o njuta o sniffa go dofter där så går, en stadstant...... Klem till dagen

gästbok och besöksräknare