torsdag 7 maj 2009

Ett litet inlägg..Hantera alla stressiga situationer som en hund..
om du inte kan äta det eller leka med det,
kissa på det och gå din väg.

Javisst önskar man att man kunde göra så..Just nu när allt bara krånglat skulle det varit skönt att kunna tänka så.. Ja ja vi skall väl ta oss igenom detta oxå,,värre har vi varit med om..
Nu ser jag fram emot Lördagen ..Då skall vi gå på LisbergsTrädgårdsmässa..
Det har blvit en tradition så det skall bli roligt..Hoppas väder gudarna är med oss bara.
Jag hoppas att jag skall kunna visa lite fina bilder där i från. Vårig Kvälls kram från mig..


8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vad mysigt att gå på trädgårdsmässa på Liseberg.Det verkar ju kanon mysigt.Duktig dotter du har som vill bli vetrinär.Ha en mysig kväll kramiz ~~~~~RITA~~~~~.

Susanne sa...

svar..vetrinär? nej det var nog nån annan som skrivit..kram susanne

Polargrevinnan sa...

Hej!
Hoppas att allt ordnar upp sig, det brukar göra det.
Jag har en son i Göteborg. Han har pratat om Lisebers Trädgårdsmässa. Vi brukar vara i G-borg omkring den 20 maj och då alltid gå på Trädgårdsföreningen. Ibland blommar det så kallat näsduksträdet.
Ha en trevlig helg och kram från Viola

Monica/Moa sa...

Ett gott skratt fick vi oss här i soffan.. =).. om det vore så enkelt ändå. Men lite så att det mesta brukar vara världsliga ting som sagt. Hoppas allt blir bättre snart och att det reder upp sig.. tack för hälsningen och ha en bra helg.. Moa

Lisas torp sa...

Guuuuud, jag skrattar ihjäl mej åt dej!!Ja du, så kanske det är i en förenklad värld och det vore ju önskvärt i en sån situation som ni nu har!

Härligt att ni ändå har något att se fram emot - en trädgårdsmässa!!! Oj, så inspirerande!!!
Själv är jag helt urlakad och anländ till torpet och känner livsandarna återvända. Fullmåne och blommande körsbärsträd, vad kan man mer begära? Nu blir det bädden!
Ha det så jätteskönt på trädgårdsmässan!
Kramar
Lisa

Karin W sa...

Hej Susanne!
En liten hälsning bara i din blogg. Så härligt att titta förbi din underbara sida och bli inspirerad som vanligt!
Usch, jag känner med dig med datorkrångel.Man blir lika irriterad varje gång de ställer till något. Min dator kraschade tillfälligt här idag, ska eg formateras om, och då försvann en massa länkar till utlottningar, så nu sitter jag och försöker återställa dem så gott jag kan...de jag hittar igen.Trist för man vill ju hålla det man lovat med länkningen.
Va härligt att ni ska på Trädgårdsmässa i Göteborg. Jag blir riktigt avundsjuk...de är så ljuvligt att gå bland blomsterdoft och njuta av de fina blommorna och alla söta tillhörande attiraljer. Var själv på Trädgårdsmässan i Malmö och traskade runt i flera timmar tills fötterna nästan var avdomnade och hittade en jättefin vit lyckta ca 50 cm hög- formad som ett burspråk.
Ha en riktigt härlig dag där! Hälsa mamma din så mkt om ni ses då. Vi MSNár varandra lite då och då.Hon är så go! Har ju lärt känna henne hos Gullan o Lennart som är mina underbar grannar!! Tyvärr inte så länge till för vi ska flytta till Helsingborg i månadsskiftet, men vi kommer ju att hälsa på dem ofta sen ändå.Saknar stan och havet o flyttar dit igen efter 17 år i mellanskåne.
Hoppas du får ordning på din dator och att du inte förlorar för mkt av bilder och annat.Håller tummarna!
Kram till dig/Karin

Marie//Tekla Maräng sa...

Hoppas du får en härlig dag på Lisbergs trädgårdsmässa. Jo man skulle vara lite mer utav en hund...
Trevlig helg Marie:)

Lisas torp sa...

Hej tjejen! Jo, du hade helt rätt - det var VILDTULPAN! Nånstans visste jag det, men trodde att jag bara hade hittat på det själv, eftersom den verkade växa nästan vilt och förökar sej så.

Hur går det för er med datoreländet?

Men ni kanske hinner göra lite andra kuliga saker istället. Göteborg verkar ju jättehärligt, och Liseberg säkert en hit för lilltösen!
Håller alla tummar för att allt blir bra igen...man är ju så himla beroende av en dator, det märker man ju när man inte har nån!

Ha´t så gott!
Kramar
Lisa

gästbok och besöksräknare