fredag 29 maj 2009

Fredag

Jag undrar hur många gånger vi bloggare visar dessa blommor,,men kan man låta bli..Man önskar ibland att man hade en doft blogg!!
Idag är det Fredag en dag som många längtar efter...Här i Fare skiner solen men det blåser ganska mycket fortfarande och jag tycker allt att vindarna är lite kalla..
Vad den dag har att bjuda på vet jag ännu inte..Jag hoppas lugn och ro..
nu önskar jag er en härlig Fredag..Kram Susanne

7 kommentarer:

oumberligating sa...

Självklart så tittar jag in på din alltid fina och trevliga blogg för att också önska en trevlig fredag och en fin pingsthelg. Samtidigt vill jag tacka för länken, tyckte den var intressant så jag lade in den på jernsaxen under rubriken läsvärda länkar!
Liljekonvaljer, glömmer ibland hur fina de, äger faktiskt en helt egen backe med liljekonvljer, men eftersom Lilla Frun är så dålig som hon är så är vi alldeles för sällan där och njuter av blomsterprakten!
Som sagt ha det bra på alla sett!
Kram ifrån Peter!

Lindas Vita Lantliv sa...

Hej Susanne, åhh vilket vackert hus, vilken fin blogg du har-här måste jag kika runt mer! Ville bara säga att det var DU som vann utlottningen av min tidning jeanne d arc living! Stort grattis! Ska göra ett inlägg nu och länka till dig ;)
Om du mailar mig din aderss, så skickar jag tidningen under helgen! sommar_o_solsken@hotmail.com Trevlig helg! //Kram Linda

hemma hos lilla mej sa...

Liljekonvaljer får man aldrig nog av.Dom är ju helt underbara.Ha en skön fredag kramiz ~~~~~RITA~~~~.

Anonym sa...

Grattis du har blivit en riktig turgumma, grattis till vinsten jeanne d arc living. Ja det kan du behöva som kämpar med ont ++ o allt runt detta. Liljekonvaljer ja det kan man inte plocka där jag bor nu, men du får njuta o sniffa även för mig. Liljekonvaljer är härligt NJUT o ha en goer Pingst Helg o så var det ju alla mödras speciella dag, Kramis från Götet o en bloggtassare

Anonym sa...

Hej!
Jag skrattar! Jag ska också lägga in min bild på liljenkolvaljer idag! Men som du säger, det kan inte bli för mycket av det!
Grattis till din vinst!
ha det bra!
Hulda

Polargrevinnan sa...

I morgon ska vi åka ut och plocka konvaljer. Vet ett avsides ställe där inte folk hittar dit.
Till dess njuter jag av din bukett. Konvaljer i en vit vas - jag äskar det.
Idag har vi köpt blommor och gjort iordning balkongen. Solen lyser och klockan är sex. Herrn serverar fredagsdrinken nu.
Ha en trevlig och skön helg - njut - nästa vecka regnar det.
Kram Viola

Bodil sa...

Javisst är dom fina liljekonvaljerna. Känner nästan doften ända hit.
Idag har jag grävt och grävt. Nu är jag halvvägs i trädgårdslandet. Mina potatisar måste ju komma i jorden snart!!!
Och ikväll har vi ätit gott grillat ute under bar himmel och drickit gott rött därtill. Livet är rätt gött eller hur?
Kram

gästbok och besöksräknare