torsdag 6 augusti 2009

Hej på er...


Oj det har det visst gått ett par dagar sen jag blogga.Det har liksom bara inte blivit av..Inte för att jag inte tänkt på det men annat har kommit i vägen..

Både igår och idag har jag varit hemma med Ida igår hade hon feber och idag är hon lite bättre men dabbig...Säger att hon har ont i halsen..
Så jag har passat på att rensa ut lite i skåp och runt om i rummet där datorn står..Fy så mycket man samlar på sig som bara är till att kasta..
I Tisdags var jag i alla fall på min vanliga tur ner på Loppis..Oj oj så mycket folk..
Jag trodde först inte jag skulle hitta nått..
Men så föll jag för dessa två,,tyckte dom var lite gulliga..

Jag såg först när jag kom hem att det var nått inristat ,,så det har nog troligtvis varit till Medicin eller nått..Nu har i alla fall solen lyst här både i går idag ,,så kanske Augusti bli fin än då..
Kram till resten av dagen
Susanne

6 kommentarer:

Designe sa...

Ååh, va mysigt du bor! Jättefin header! Så läckert med de inristade siffrorna i flaskan!
Ha det gott! Kram :)

hemma hos lilla mej sa...

Vilka fina fynd ....Den som var inristad i var fin.Hoppas att Ida blir frisk snart.Ha en mysig kväll kramizar ~~~~RITA~~~~.

Anonym sa...

Hello! Hoppas lilltjejen snart blir bättre inte kul för ER nu när värmen kommit blir allt jobbigt för henne,en goer helg önskas från Götet Fynden kul ja du är en riktig fyndkolla tjeja

Lisas torp sa...

Hoppas att tösen kryat på sej, men å andra sidan får du ju vara hemma lite till i detta gudomliga väder!! Åh, så skönt det är!

Vilka söta flaskor du hittade!
Kramar
Lisa

Polargrevinnan sa...

En liten hälsning bara. Kom just in från i promenad i det underbara vädret, varmt och gott
23,5 gr och kl. är snart 22.
Hoppas Ida har blivit bättre.
Kram Viola

corrina sa...

Å lillfröken är dålig? Det är ingen höjdare då det är varmt. Så söta flaskor och dessutom inrinstat ml , det är tufft det. Kram

gästbok och besöksräknare