onsdag 12 augusti 2009

Ni bara måste titta in!!

Klicka på bilden och hamna i en annan värld..

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tack sådana världar gillar jag att kolla in till det blir nog en tur senare, tror mitt lilla barnbarn börjar att vakna,då blir det litet full rulle. Så jag kikar in senare i denna världen Ha en go DAG

oumberligating sa...

Tack för tipset, visserligen är jag redan delvis inne i den världen, men nu hjälpte du till att sätta "bilder" till den (ler).
Ja, för övrigt så har jag varit på "rymmen" ifrån bloggandet ett tag, gjorde lite inlägg och kommentarer igår och det gick lite trögt, men nu är jag uppe på "hästryggen" igen och påväg igenom cyberrymden i full galopp.
Egentligen tycker jag mycket illa om liknelser, eftersom det ligger mycket av texttolkaren eller lyssnaren till att värdera liknelserna och i det mötet blir det många gånger felaktigheter och feltolkningar. Både på ont och gott, sa nyligen till en riktigt mörk tjej som höll på med blommar att du har verkligen "gröna fingrar" hon blev lite upprörd på mig och tyckte inte att man skulle ge människor färger svart/vit/brun/gul jag förklarade vad som menades med görna fingrar och hon sken upp!
Ha det gott!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Fru Ekeby sa...

Hejsan svejsan!
Vad kul att du hittade till mej! Du har själv en mysig blogg!
Jag hittar inte heller några uppgifter om ditt fat. Men jag tippar att man kanske får betala omkring 200-500 kr om det inte är annorlunda på nått vis.
Men ta kontakt med Grödinge Antik dom har sett och har det mesta av Upsala-Ekeby keramik. Men jag tror inte att dom värderar. Dom har; http://www.upsala-ekeby.com Sen vidare på kontaktsidan. Lycka till!
Ha det bra önskar fru Ekeby!

Lisas torp sa...

Tackar för tipset - den bloggen ska jag återkomma till! Vilka underbara bilder och en härlig värld - sagornas djup!
Kram
Lisa

corrina sa...

Sicken spännande läsning. Skrattade gott till din komentar till damen. Hade undermening med min rubik i det inlägget. Man har ju blivigt kallad bådet det ena och det andra så det är bättre att säga det själv innan någon annan gör det. KRam

wenche sa...

Oj, Jag känner mig så hedrat, detta var så gullit av dig.
kram

gästbok och besöksräknare