onsdag 12 augusti 2009

Kvälls funderingar..

En liten present till min sambo,,han älskar Rabarber saft så jag tänkte varför inte i hutten..
( Man ska hälla den i spriten)
köpte den i en jätte mysig affär på semestern

Nu har jag bloggat ett tag och det har gett mig mycket,funderar ganska ofta på vad man skall skriva om..eller visa just denna dag..
Nu har jag nog raderat hur många rader som helst just i denna stund..Skrivit och raderat.. Ibland vill sig inte orden riktigt för hur jag än vänder och vrider på det så vill man inte lämna ut för mycket men ändå hålla intresset för bloggen öppen..
Fler som känner som jag?

Jag vill säga så mycket mer ibland men vem döljer sig bakom alla besökare som inte lämnar kommentarer undrar jag ibland..

Visst hade det varit kul och veta eller hur?


Nu bara måste jag visa ,,den här köpte jag som ett litet,litet skott på Odla.nu i våras ..
Oj oj som den har växtSå jätte lång och ståtlig, så jag måste köpa långa Blompinnar till den i morgon..
Och tror aldrig att jag sett stora Blommor nån gång på en Fuschia ,,helt enormt vackra!!
Det hav av Blommor som jag hade tänkt mig när jag sådde blommor i våras har liksom uteblivit..
Visst finns det lite blommor men inte alls så som jag hade tänkt mig..

Lite besviken är jag om jag skall vara ärlig..

Åh, jag hade sett enorma vackra buketter framför mig i mina krukor,, nja riktigt så blev det ju inte men det blev en liten idag..
Till sist ett litet loppis fynd..jag brukar aldrig köpa fat direkt, är mer en
"Burk alá flaskkoman" men tyckte att detta var fint och 15;- är väl ändå ett fynd..
Det är ett Gefle "Klockor" heter det..Jag har letat på nätet men kan inte hitta något annat ur denna serie..
Någon där ute som vet nått mer eller kanske har nått ur den så berätta gärna tycker det är roligt med historia bakom sakerna..


Nu skall jag även passa på att tacka för hjälpen av "Fru Ekeby"på bloggen
Gammalmodigt sa fru Ekeby kika in om ni inte varit där..En fin blogg..

Ikväll ska jag inte vara en Nattuggla.
Känner att det känns i kropp och själ när klockan ringer på morgonen och dagen väntar..
Så Godnatt och hoppas att eran dag varit god..Och fylld bara med fina saker..
Kram
Susanne

10 kommentarer:

märta sa...

Kul att du vill vara med i min utlottning! Märta

Anonym sa...

Ja förstår dina funderingar, men säkert finnes det litet nyfikna bloggtassare som njuter av att kolla runt, dumt att inte skriva en rad, för nog skänker det glädje, just att få en liten kommentar. Men den blomman du visade verkar du ha haft stor tur med, så är det kan man glädjas åt det lilla ( som blev så stor ) finnes mycket att glädjas åt, så säkert finnes det en massa njutbart i din trädgår God Natt önskas från en bloggtassare

~~*Pennyshouse*~~ sa...

hej hej!

ja du känner oxå likadant ibland men då får man helt enkt ta en paus...*LER*

alltid roligt med kommentarer, tyvärr är det ju många som bara är nyfikna å tittar.

Ljuvliga blommor!
Kram Nilla

Bodil sa...

Hej Susanne!
Jag håller med dig - visst vore det kul att veta vilka det är som tittar in på ens blogg. För jag tycker det är helt otroligt med så många besökare varje dag.
Och vad man skall skriva om, det är nog likadana funderingar hos oss alla som har haft blogg en längre tid. Och som du skriver vissa dagar bara flyter texten på av sig själv. Nu tror inte jag man skall förstora upp saken - det blir så lätt att man ställer för stora krv på sig själv. Fortsätt skriv om vardagliga saker i mitt tycke.
Kram på dig!

Alviken sa...

Hej! Ja varför inte en rabarber hutt, det låter spännande. Men det är nog inte mer än vanlig saft i flaskan ;) Vilken jättefuchsia! Otroligt vilka blommor, du har ju riktigt gröna fingrar!
Fatet är jättevackert, hoppas du hittar mer info om det.Fråga Carina "I huvudet på en samlare" - hon är jätteduktig på sånt.
Kram Maria

Lisas torp sa...

Jag känner verkligen igen dina funderingar och tankar här. Ibland vet man inte riktigt vad eller hur mycket man kan skriva, men det brukar ge sej. Jag tycker att du ändå alltid har något spännande att komma med, har du inget direkt eget så tipsar du om något spännande, som denna sagomålande tjej, som jag verkligen blev mycket fascinerad av.

Ja, visst vore det kul att veta vem som tittar in, men ibland händer det att även de Anonyma ger en kommentar, jag har i alla fall några återkommande dessutom, men liten signatur. Jätteroligt när de ger sej till känna, och jätteroligt om många vill läsa och tycka att man har något att ge, och det har du verkligen Susanne! Tänkvärda saker, kluriga bilder och talande roliga inlägg!
Fatet som du hittade har jag ett exakt likadant i stan, jag har även en djup tallrik till. Förmodligen är det en servis med olika delar, men jag har inte heller sett något annat än tallrikar och detta uppläggningsfat.
Jag tycker det är jättefint - enkelt och så vackert med blåvitt!
Hoppas nu att du får en bra dag. Själv vet jag inte riktigt vad jag ska göra med min, men det brukar alltid bli något.
Kramar
Lisa

Lisas torp sa...

Jag glömde ju kommentera både din vackra fuschia och rabarberhutten!
Vilken jättevacker blomma det är - jag har bekanta som samlade lite på såna, och du anar inte hur många vackra sorter det finns och så stora de kan bli! Vilken tur du hade med din.

Rabarberhutten var väl en kul idé - själv gjorde jag ju helt egen rabarbersnaps till midsommar, som blev riktigt god. Vilken söt flaska det var!
Kramar igen
Lisa

Uttan sa...

Tack snälla för tipset om Koppen Tyvärr så hamm jag inte bjuda på den,skulle varit uppe lite till i natt så jag hade sett din kommentar.Men Tack iallafall den hade ju passat mej perfekt annars och jag kunde ha bjudit mer än vad den gick för.
Ja visst ibland sitter man och har "hjärnsläpp"
men jag tror inte man behöver skriva så mycket bara man ger ett livstecken i från sig.
Ta lite bilder här och där det är ju alltid så kul att se från nåns hem.
Ja visst undrar man vilka som kollar men man ser ju att det är en del och så ibland när man träffar nån och man berättar nått så brukar jag få till svar-ja det såg jag på din blogg!
Det fatet du köpt så kan jag tala om att jag har flata och djupa tallrikar i skåpet och vi såg att den fanns med i Gefle´s utställning på stadshuset i Gävle när vi var där.
Du hade tur att få den så billigt det är nämligen väldigt dyra sådana fat häromkring iallafall.
Ha en jätte bra dag!!!!
Kramar!

Anonym sa...

Ja så är jag här o tassar igen, ville bara säga att rönnbärskvistar i en vas kruka ja även i en stövel är en vacker syn, så tänkte jag, hösten är i antågande men börjar med härliga färger, o om man fångar det vackra o njutbara blir man just GLAD ( ja ja om man nu är litet ledsen för att Hösten är på frammarsch ) KRAM till DIG från en njutare i bloggvärldens underbara värd

Anonym sa...

Hej Susanne! Ja du, känner allt igen mig i dina tankar. Ett tag funderade jag nästan på att sluta blogga. Kände mig nästan lite fånig som bloggade. Men samtidigt så inspireras jag så otrolig mycket av er bloggerskor och förhoppningsvis så kan jag ge något tillbaka med min blogg. Kram Sofia

gästbok och besöksräknare