tisdag 4 augusti 2009

Regn reg och åter regn

Godmorgon,ja nu har det regnat konstant i 2 dagar,
och jag kan inte låta bli att tro att den sommar värme som skulle komma i Augusti lyser med sin frånvaro i alla fall här hos oss..
Det är då man är glad att man tog lite bilder på semestern som man kan titta på och drömma sig tillbaka en lite stund..
Nu är det dags att bege sig till Praktiken och tack ni som önskade mig en bra första dag..Jo då det gick bra ,,kändes precis som vanligt..
Nu skall jag gå upp och väcka mitt lilla troll som sin mamma är en liten sömntuta..
Ha en bra dag .
Kram
Susanne

8 kommentarer:

hemma hos lilla mej sa...

Vilken söt tjej duhar.Jätte söt och gullig.Fina bilder du visar.Lycka till med praktiken.Ha en mysig tisdag kramizar ~~~~RITA~~~~.

Marie//Tekla Maräng sa...

Vilken fin tjej du har att njuta av och med. Ja det är allt tur att man samlar på sig en massa foton och bra minnen att kunna ta fram vid behov.
Kram Marie:)

Uttan sa...

Underbara bilder....
Vi har faktiskt haft fint väder i dag och det har varit riktigt varmt!
Det är bara så synd att sommaren ska bli förstörd av all mygg vi har.
Man blir svart av mygg på en gång bara man sätter ut näsan.
Kram!

corrina sa...

Vad härligt med sommar bilder att kika på. Här har vi just precis fått regn annars har dagen varit full av sol och värme. Vad gör du praktik på. Kram

Lisas torp sa...

Vilken himla otur ni haft med vädret där i väster! Men NU blir det lite varmare ändå, och det ska visst hålla i sej över helgen!

Åh, så söt hon är ditt troll!!!!!

Kramar
Lisa

corrina sa...

Det var väll ett utmärkt ställe att vara på för praktiken, det skulle jag inte ha nått emot att vara på. vi får se vad det blir för min del. A-f sa att jag kunde vara på Myrona i min stad fast det tar bara emot praktikanter men ingen får jobb, va nej tack sa jag slöseri med min tid då jag vill ha jobb. Kram

Bodil sa...

Håller med dig. Nu vill vi inte ha mer regn. Och tänk idag kom solen tillbaka och det är varmt och skönt ute. Men det har blivit lite inomhusgöra för mig i alla fall. Det har inte blivit så mycket av den varan nu när vi har haft barnbarn här. Jag hyfsat till köksstolarna. De är vita men lite fult skavda så jag har lagt på ett nytt lager vit färg och så ska jag klä sittdynerna i kväll.
Söt liten tjej du har!!
Karm till er i Fare!!
Bodil

Anonym sa...

Hellojsan! Ja semesterbilder som man sparar o tar fram mulna o trista dagar är ju helt underbart o avkopplande. Dessa bilder på lilltjejen var helt fantastiska dom blev man GLAD av Kram från tyckmyckan

gästbok och besöksräknare